# #

20 Σεπ 2015

Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων έρχονται.. Οι κατασχέσεις, η αύξηση της φορολογίας, είναι προ των πυλών.


  

Μια μνημονιακή βουλή, δείχνουν τα αποτελέσματα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει μικρές απώλειες σε σχέση με τις εκλογές του Γενάρη, την ΝΔ, στα ίδια, οι φασίστες να κερδίζουν από την αγανάκτηση, στα ιδια το ΚΚΕ, το Ποτάμι τα χαμηλά, αλλά εντός, και ΑΝΕΛ έκαναν την έκπληξη και μαζί με τον Λεβεντη μπαίνουν. 

Ο κόσμος υποτίμησε την φονικότητα του τρίτου μνημονίου, προτίμησε την επιλογή διαχειριστή του. Σαφέστατα η Λαϊκή Ενότητα, είχε 20 μέρες, δύσκολο έργο εξαρχής, πιο ριζοπαστικό πρόγραμμα,και τέτοιο πρόγραμμα είναι σαφές, ότι πρέπει αν δουλευτεί με τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, η είσοδος Λεβέντη, δεν τιμάει την πολιτική νοημοσύνη του κόσμου, και η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, προσβάλλει το πολιτισμό μας.

Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων έρχονται.. Οι κατασχέσεις, η αύξηση της φορολογίας, είναι προ των πυλών. 

Η Αριστερά πρέπει να βρεθεί στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού!

1 σχόλιο:

  1. Καθόλου δοκιμαζόμενος δεν είναι αυτός ο λαός. Είναι ένας αχταρμάς βλακών, χαφιέδων και σφουγκοκωλάριων που ενώ είχε μιά ευκαιρία ακόμη να σώσει την πατρίδα του και τα παιδιά του ψήφισε τους αποδειχθέντες ελεινούς και ασχέτους προδότες άλλη μία φορά λες και δεν τούφθασαν αυτά που έζησε 6 χρόνια τώρα, ευελπιστώντας στο ξεροκόμματο που ίσως του πετάξουν . Ελεεινός λαός με ελεεινούς πολιτικούς. Ό,τι και να γίνει από δώ και στο εξής, είναι πλέον υπεύθυνος ο ελεεινός αυτός λαός και κανείς άλλος γιατί τώρα πιά ήξερε και ξέρει και δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία γι' αυτό το ελεεινό εκλογικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.