# #

16 Ιουν 2015

Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Για μια ακόμη φορά γίναμε θεατές στο "θέατρο του παραλόγου" στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης,όπου κατά την πρόσφατη βράβευση των εθελοντών αιμοδοτών,επιλέχθηκε να βραβευθεί και το παρακλάδι του φιλοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ.

Σε μια κατ εξοχήν πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο είναι απαράδεκτο και αποτελεί "ύβρι" να βραβεύεται η ΧΑ ,γνωστή για την δράση της "αίμα μόνο για 'Ελληνες",η οποία και έχει καταδικασθεί τόσο από τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων όσο και από τον ελληνικό λαό.

Άλλωστε θα θέλαμε να ενημερώσουμε αυτούς πού είχαν την "φαεινή" ιδέα της βράβευσης,ότι κατά την διάρκεια
του ναζισμού στην Γερμανία υπήρχε αντίστοιχη πτέρυγα του ναζιστικού κόμματος με την ίδια ακριβώς ονομασία
"Πράσινη Πτέρυγα".

Είναι καιρός πλέον οι να σταματήσει αυτή η τακτική τόσο από την διοίκηση του νοσοκομείου όσο και από τους υπευθύνους των τμημάτων του.

Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τις θηριωδίες 
 της ναζιστικής ιδεολογίας και οι ανιστόρητοι υπηρεσιακοί παράγοντες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι  στον ελληνικό λαό αλλά και απέναντι  στην έννοια του ανθρωπισμού.

Η επιλογή της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ να μην παραδώσει το βραβείο στο μόρφωμα αυτό είναι μια συμβολική αλλά και ουσιαστική παράλληλα απάντηση για το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται η εγκληματική αυτή οργάνωση,και όχι να βρίσκει ασυλία από τους διοικούντες της δημόσιας διοίκησης και προβολή από τα  ΜΜΕ τόσο του ηλεκτρονικού  όσο και του γραπτού τύπου.
Το OXI στην Χρυσή Αυγή και στις μεταμορφώσεις της είναι καθημερινό και παράλληλα είναι και καθήκον για
όλους που σέβονται την Δημοκρατία.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.