# #

19 Ιουν 2015

Εξουσιαστές εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής..."Η Απόλυτη Ξεφτίλα"

Σε κατάσταση ΣΟΚ παρακολουθούσε στις αρχές Απριλίου ο συντηρητικός πολιτικός κόσμος 15 αντιεξουσιαστές να «εισβάλλουν» στο περιστύλιο της Βουλής και να υψώνουν ένα πανό.  «Ξεφτίλα: Αντιεξουσιατές εισέβαλλαν στον προαύλιο χώρο της Βουλής είχε σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης τότε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να καταδικάζουν με μία φωνή τη γενικευμένη ανασφάλεια που η νέα κυβέρνηση έχει επιτρέψει στη χώρα και να ζητούν παραιτήσεις.
Η «ξεφτίλα» από ότι φαίνεται δεν έχει όρια όμως καθώς το σκηνικό σήμερα επαναλήφθηκε, με εξουσιαστές αυτή τη φορά να εισβάλλουν στο προαύλιο της Βουλής! Το σύνθημα της εισβολής έδωσε ο γνωστός κι όχι άγνωστος…
Άδωνις Γεωργιάδης.
Ξευτίλα: Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής
Με σφυρίχτρες, πλακάτ και συνθήματα οι οργισμένοι εξουσιαστές διαδήλωσαν την αντίθεση τους να φύγουμε από την Ευρώπη αν και οι τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι είμαστε ακόμη εκεί. Τη διαδήλωση στήριξε και ο πολιτικός κόσμος με βουλευτές της ΝΔ να δίνουν το παρών δίπλα στους διαδηλωτές. Ο Άδωνις Γεωργιάδης βιντεοσκοπούσε μάλιστα τα ντοκουμέντα με το τελευταίας λέξης της μόδας τάμπλετ του.
Εσπευσμένα από κάποια παραλία μάλλον κατέφτασε στο σημείο και ο μαυρισμένος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στα σκαλιά της Βουλής εθεάθη χαρωπός και ο Μάκης Βορίδης.
«Ναι στην Ευρώπη», «Όχι στην Ελλάδα της ΕΡΤ», «Έξω οι συνδικαλιστές του δημοσίου», «No to stalinism in Greece», «Όχι στις μονομερείς ενέργειες της κυβέρνησης» και άλλα πολλά ακούγοντας από το «πλήθος», «Οι επιχειρήσεις διώκονται» ήταν μόνο μερικά από τα συνθήματα που το «πλήθος» φώναξε έξω από το ναό της δημοκρατίας.
Η συγκέντρωση σε φωτογραφίες:

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.