# #

26 Μαΐ 2014

Έλληνες, ένας φιλεύσπλαχνος λαός!…

nd-elia-eurobouleutesΤέλειωσε και το πανηγύρι των Ευρωεκλογών και όπως έχουμε ξαναπεί, όλοι κέρδισαν και όλοι έχασαν. 

Μαζί με τη Χασούρα της Νίκης, πακέτο πάνε και τα μηνύματα που έλαβαν όλοι.

Εκείνο όμως που θεωρώ σημαντικό, είναι η δικαιοσύνη και η φιλευσπλαχνία του Έλληνα πολίτη για τους αδικημένους της ζωής. Τα έβαλε κάτω ο λαός και είπε : « Θα τους στείλω που θα τους στείλω το μήνυμα, μη το παραχέσουμε το θέμα και δεν πάνε οι σωστοί, οι φτωχοί και ...αδικημένοι άνθρωποι ως εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη!»

Ν.Δ.: Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος

Ελιά : Νίκος Ανδρουλάκης, Εύα Καϊλή

Τον κο Νίκο Ανδρουλάκη -της «Ελιάς»- τον άφησα έξω από την φωτο γιατί θα μου χάλαγε το στήσιμο και γιατί είναι νωρίς για να τον “κάψουμε”. Αν και μόνο που ανήκει στην Πασοκοελιά, “καμένος” είναι…

Έτσι λοιπόν με την διαδικασία του σταυρού, ο λαός επέλεξε από τα κόμματα της συγκυβέρνησης αυτούς που μπορούν να τους νιώσουν, αυτούς που έχουν τσίπα και τσαγανό να παλέψουν στα ξένα για ’μας. Συγκινήθηκα βρε! Ένα χαρτομάντιλο πλιζ!

Αγαπητέ άνθρωπε που συγκατοικούμε σε αυτή τη χώρα εδώ και αρκετά χρόνια, σε βρίσκω πολύ σωστό. Ξεπέρασες τον εαυτό σου και μου έδωσες ελπίδες, άρχισα να βλέπω φως.

Ένιωσα μια μικρή έκπληξη για την ικανότητά σου να επιλέγεις.

Ένιωσα μια χαρά που επιτέλους έχεις ωριμάσει.

Ένιωσα ότι σου αρέσει το πιο ιδιαίτερο sex και επιτέλους το έδειξες με τον τρόπο σου. Θα μου πείτε, «που κολλάει τώρα το sex;», αυτό “κολλάει” σχεδόν με όλα. Αργότερα θα γραφτεί και το βιβλίο «Greek Kama Sutra» με τις νέες τεχνικές και στάσεις που θα μας εκπαιδεύσει το Ελληνικό κράτος.

Απελευθερωμένος πια ο Έλληνας ψηφοφόρος από στενά κομματικά και όποια άλλα χαζοκριτήρια, έδωσε πνοή σε φωνές που θα ακουστούν στα Ευρωπαϊκά σαλόνια -μεταξύ σαμπάνιας και μαλακού καναπέ- και θα ταρακουνήσουν τις ξεπερασμένες σταθερές του Ευρωπαϊκού πολιτικού συστήματος.

Αφού εξασφαλίσαμε το μέλλον μας, τώρα ας φροντίσουμε να πληρώνουμε ότι ζητάει το κράτος για να μπορούν οι άλλοι να δουν το εξασφαλισμένο μέλλον.

Αυτή η φιλευσπλαχνομαλακία θα μας φάει…

by 
http://paganeli.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.