# #

26 Ιαν 2014

Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες και εμείς ρατσιστές!

4 σχόλια:

  1. Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να λες αυτοι που για ενα κομματι ψωμι εχουν κατακλεψει και δολοφονησει τοσους Ελληνες.Αλλα γι αυτους δεν αναφερεις τιποτα.Οπως το μωρο που γεννηθηκε και δεν γνωρισε τον πατερα του γιατι τον μαχαρωσανε για μια καμερα Το βρηκαμε τωρα το κουφετο ειμαστε ρατσιστες, ασε μας ρε πεσε μας τιποτε αλλο.τοσα χρονια για τους μαυρους μικροπωλητες γιατι δεν μιλαγε κανενας,γιατι δεν πειραξανε κανενα και ειναι καλα παιδια.
    Οι βρωμιαρεοι παρανομοι καθε καρυδιας καρυδι αμα σ αρεσουν παρτους σπιτι σου. Αλλα δεν εχεις κ@λ@ να το κανεις ξερεις μονο να τσιρυζεις και να λες αρλουμπες . (τ)συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς η διαυγήςσκεπτόμενη αναρτηση σου εξαιρεί τους τους φιλικούς μας μεταναστες που μετετρεψαν τις φτωχογειτονιές της Αθηνας της Σαλονικης και της Πατρας σε γκετο. Το οτι στο κεντρο της πρωτευουσας δεν κυκλοφορει ελληνική γατα μολις νυχτώσει .Το οτι μεροκαματο βρισκεις αν δεχτεις που οτι παιρνει και το εισαγόμενο Πακιστανι που ξαφνικα θυμηθηκε να διασχίσει ολη την Ασία για να ελθει στην Ελλαδα της ευημερίας με επιδοτούμενο ταξίδι. Σε ενα κρατος που τα μόνα λεφτα που ξοδευει το 2014 για αναστήλωση μνημειων του, ειναι αυτα για δεκαδες οθωμανικα τζαμιά σε ολη την Ελλαδα. (το αρχειο της Διαυγεια θα σε κατατοπισει επαρκως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.