# #

30 Ιαν 2014

Ο υπουργός του ...Σαμαρά



Ο υπουργός που... ξέχασε να διαβάσει τα μνημόνια, όχι όμως και να τα υπογράψει έχει το θράσος να βάζει ταμπέλες σε πολίτες μόνο και μόνο επειδή αυτοί... τόλμησαν να του κάνουν παράπονα για τη βίαιη φτωχοποίηση που έχουν υποστεί!

Ο υπουργός ...
Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων βρέθηκε στην Αιτωλοακαρνανία για να κάνει τα εγκαίνια της σήραγγας του Προφήτη Ηλία. Μαθημένος τόσα χρόνια από το ΠΑΣΟΚικό παρελθόν περίμενε φαίνεται να κόψει κορδέλες και να ζήσει αποθέωση...

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει αφού ο λαός στενάζει. ΜΙα ομάδα πολιτών, λοιπόν, βρέθηκε στο σημείο και έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στον κ. Χρυσοχοΐδη για το γεγονός πως δεν έχουν λάβει ακόμα τις αποζημιώσεις για τις απαλλοτριώσεις της γης για να περάσει η Ιονία Οδός.
Και επειδή ένας αγρότης... τόλμησε να πει στον κύριο υπουργό του Σαμαρά ότι "αν χρειαστεί μπορεί να φωνάξει περισσότερο γιατί η φωνή του αγρότη είναι πιο δυνατή από τη φωνή του υπουργού" ο κύριος Μιχάλης του είπε ότι αυτά που λέει είναι... χρυσαυγίτικα.

Αυτοί είναι. Αυτό είναι το ήθος τους. Αυτός είναι ο σεβασμός στους πολίτες που οι ίδιοι βασανίζουν για να... σωθεί η χώρα.

Δείτε τo βίντεο (που δημοσίευσε το cityvoice.gr):

 http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.