# #

19 Δεκ 2014

Υπόθεση Χρηματισμού Χαϊκάλη για να ψηφίσει πρόεδρο δημοκρατίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Όταν είχε βγει στις 10 Δεκέμβρη ο Π. Καμμενος και σε συνέντευξη του σε ραδιοσταθμό ισχυριζόταν ότι υπάρχουν «υποθέσεις εκτός από την περίπτωση Ξουλίδου οι οποίες τρέχουνε» και οι  οποίες θα «αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες», σχετικά με προσπάθειες χρηματισμού βουλευτών των ΑΝ.ΕΛΛ για να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας, εμείς είμαστε επιφυλακτικοί στα λεγόμενα του.

Σήμερα όμως επιβεβαιώνεται.

Όλα ξεκίνησαν με τα λεγόμενα του ..
Λάκη Λαζόπουλου στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη.
Σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή ο σατιρικός καλλιτέχνης απάντηση «Εχει κανείς αμφιβολία ότι εν τη παλάμη και ούτε ψηφίσσομεν;» Στην επιμονή του Γ. Παπαδάκη ισχυρίστηκε ότι έχει υποπέσει στην αντίληψη του προσπάθεια χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη και μάλιστα υπάρχουν στοιχεία που το αποδεικνύουν τα οποία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα.

Σε παρέμβαση του στην ίδια εκπομπή ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ ήταν πιο περιγραφικός:

«Με προσέγγισε άνθρωπος όχι γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο. Μου προσέφερε στην αρχή 700.000 ευρώ ως προκαταβολή, τη ρύθμιση του δανείου μου στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρία. Όλο το ποσό ήταν από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ ..
Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί. Όλα τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα».

Με όσα αποκαλύπτονται δικαιώνουν τον Π. Καμένο που είχε εκτιμήσει ότι ζούμε μέρες του 1965.

πηγη

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_95.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.