# #

30 Οκτ 2014

Κλειστά την Κυριακή τα καταστήματα στην Κατερίνη...Ξεκινάει το 10ήμερο προσφορών από 1η Νοεμβρίου...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKFiinJrYhFf-2ufObLjJKiaDpqexHJsCZFQo42g_gE68lxkse1jK4O151EpC-_S6doyHWKxr0jQ2cvtWy1VZGEzFRUfjRwIznptJjasxVYakqy2QIH7Yt11I6zlxp3dV8djES2f51Q-8/s1600/12128.jpg 
Ξεκινάει το 10ήμερο προσφορών.
Κλειστά την Κυριακή τα καταστήματα στην Κατερίνη.
Ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου.

Από το ...Σάββατο 1η Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 θα ισχύσουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις.

Βάσει του άρθρου 16 παρ. 1 του Ν.4177/2013, στο διάστημα των εκπτώσεων δίνεται η δυνατότητα τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου. Με ομόφωνη απόφασή του ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης επέλεξε τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης.

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης με την παρούσα, θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις διατάξεις του Νόμου 4177/2013 που αφορούν τα εκπτωτικά δεκαήμερα Νοεμβρίου και Μαϊου, για τους λόγους που ήδη έχουν γνωστοποιηθεί τόσο σε τοπικό επίπεδο σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, όσο και σε εθνικό επίπεδο και μέσω της Εθνικής μας Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου προς το νυν Υπουργό Ανάπτυξης κ. Δένδια.

Εξάλλου, όσες επιχειρήσεις επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν προσφορές των ειδών που επιθυμούν να διαθέσουν σε μειωμένες τιμές, καταθέτοντας την αντίστοιχη κατάσταση στον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης.

Ειδικότερα, για την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, η οποία συμπεριλαμβάνεται στις 7 Κυριακές που έχουν τη δυνατότητα οι εμπορικές επιχειρήσεις να λειτουργήσουν, ανεξαρτήτως τετραγωνικών, ομόφωνα από το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφασίστηκε τα καταστήματα στην Κατερίνη να παραμείνουν κλειστά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.