# #

5 Σεπ 2014

Ο Σημίτης θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή...!!!




Εκπληκτικο το σημερινό άρθρο της Δημοκρατιας, που βάζει τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. Ο καταστροφέας της Ελλαδας θα έπρεπε να εχει ακολουθήσει τον δρόμο του Ιωαννίδη, για την εθνικη καταστροφη που προκάλεσε. 


Ειναι όμως έξω για εναν απλούστατο λογο: 

Δημιούργησε και γιγάντωσε μια φρικτή νομενκλατούρα με έμφαση στα ΜΜ”Ε” ωστε να εξασφαλίσει την ατιμωρησία του. Αλλα και την επάνοδο του στα πολιτικα πράγματα ως σχολιαστής… 


Ειναι ο άνθρωπος που ληστεψε δημόσια και ιδιωτική περιουσία δίνοντας την στην “μαμά πατρίδα” του, την Γερμανία και σε ντόπιους επιχειρηματίες – δοσιλογους που ακομα μεσουρανούν.


Από το χρηματιστηριο που εβαλε τις βάσεις της σημερινής καταστροφής απομυζωντας 67 δις Ευρω με τότε αξίες. 

Τα εξοπλιστικά, την Ζήμενς, τους Ολυμπιακούς, το αεροδρόμιο, τα βαγόνια, μια ατέλειωτη λιστα εγκλημάτων.


Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος, ο Σημιτης δεν θα ηταν φυλακη, γιατι απλούστατα δεν θα είχε υπάρξει. 


Στην Ελλαδα δυστυχώς, η ευπιστία και το βόλεμα των πολιτών συνάντησε την μακαριότητα των κυβερνώντων που με ενα μεροκαματάκι απο τον Σάλλα, τον Χριστοφοράκο, τον Κυριακοπουλο, οργάνωναν εγκλήματα μειοδοσιας.


Δυστυχώς τα ίδια συμπτώματα με τους ίδιους πρωταγωνιστες έχουμε και σημερα.
Η δημοκρατία ειναι όπλο, εφ’ όσον ασκείται απο σκεπτόμενους πολίτες και οχι ψηφοφόρους της ξεπέτας. Εαν δεν διδαχθούμε απο τα λάθη μας και δεν αντιληφθούμε τα νεα οπλα που δημιουργεί η εγκληματική συμμορία για να επιβιώσει, η εθνικη καταστροφη ειναι αναπόφευκτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.