# #

20 Σεπ 2014

Φούχτελ, ιδού η περιουσία σας




@Ο Φούχτελ ζήτησε να μάθει τι υποδομές υπάρχουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλει να ξέρει ο άνθρωπος ποια είναι η περιουσία του.
Είναι οργανωμένοι οι Γερμανοί, όχι σαν εμάς... που δεν ξέρουμε ούτε καν πόσους υπαλλήλους έχουμε.  
@Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν δύο χρόνια ο Αντωνάκης κατάφερε να αποσπάσει από τους τροϊκανούς την υπόσχεση ότι θα του επιτρέψουν να μειώσει κατά δέκα λεπτά το πετρέλαιο θέρμανσης (αρκεί να βγαίνει ο προϋπολογισμός τους).
Ήταν η απόλυτη απόδειξη ότι η ανάπτυξη είναι εδώ μαζί με τον Μπένι και το ΠΑΣΟΚ.
Ήδη στα βενζινάδικα έχουν στήσει σκηνές οι πολίτες για να πάρουν σειρά ώστε να αγοράσουν ..πετρέλαιο αμέσως με το που θα επιτραπεί από την κυβέρνηση.
@Ο τσεκουράτος υπουργός του υπουργείου Ευθανασίας αποφάσισε να βάλει μια τάξη στην μανία των Ελλήνων να αρρωσταίνουν δυσφημίζοντας  την άρια φυλή των τσεκουράτων απαγορεύοντας τις αρρώστιες και καθιστώντας έτσι περιττές τις εξετάσεις.
Ο ομόλογος του στο υπουργείο Ανεργίας βάζει και αυτός τάξη απαγορεύοντας την πείνα καθιστώντας τους μισθούς περιττούς.
Και ο Φούχτελ βάζει και αυτός τάξη στην χώρα απαγορεύοντας να παίρνει αποφάσεις η κυβέρνηση καθιστώντας τους υπουργούς περιττούς. 
 
@Εντάξει το ξέραμε ότι στο υπουργείο οικονομικών είναι άκαρδοι.... αλλά να οδηγήσουν και την Άννα Καραμανλή στην ανεργία;
Την βλέπω την Καραμανλή μαζί με
τις καθαρίστριες να κατασκηνώνει έξω από το υπουργείο για να διεκδικήσει το δίκιο της. 
@Περισσότερο αυστηρές οι προϋποθέσεις για την έκπτωση στον ΕΜΦΙΑ. Δεν σας άρεσε το χαράτσι όπως ήταν ε; Θέλατε να το βελτιώσει ο Αντωνάκης, ε;

Μειώσεις σε φόρους που δεν υπάρχουν
@Ο Αντωνάκης στην ΔΕΘ έκανε φοροελαφρύνσεις για το 2015. Για παράδειγμα  για το 2015 δεν υπήρχε ο φόρος αλληλεγγύης προς τους δανειστές καθώς αυτός ο φόρος είχε διάρκεια μέχρι το 2014.
Ο Αντωνάκης όμως έκανε μείωση στον φόρο που δεν υπάρχει.  Απλά για να μην πει κάποιος ότι έχει παραφρονήσει ο παριστάνων τον πρωθυπουργό θα έχουμε και το 2015 αυτόν τον φόρο. Καθαρά για λόγους αξιοπιστίας.
@Γιατί διαμαρτύρονται οι βουλευτές της κυβέρνησης για τον ΕΝΦΙΑ; Ποιος τον ψήφισε; Οι ελοχίμ και οι νεφελίμ;
Είναι άχρηστοι ή αδιάφοροι; Δεν έχει σημασία καθώς είναι επικίνδυνοι και αυτό φτάνει.
@Αυτοπροτάθηκε ο Πάγκαλος για γλάστρα στο προεδρικό μέγαρο. Έμαθε ότι ο μάγειρας κάνει νόστιμες και πλούσιες σαλάτες.
@Να πούμε του στραβού το δίκιο. Οι προληπτικές εξετάσεις είναι επικίνδυνες για την χώρα. Τι θέλεις, να βγούμε από το Ευρώ;
Γιατί αν κάνεις προληπτικές εξετάσεις συμβαίνουν τα εξής: χάσιμο χρόνου, απασχόληση ιατρικού και διοικητικού προσωπικού, χρηματικό κόστος... και το πιο σπουδαίο: μπορεί να διαγνωστεί ότι έρχεται καρκίνος και να γίνουν οι κατάλληλες θεραπείες που θα γλυτώσουν από τον θάνατο τον εξεταζόμενο, οπότε θα έχουμε εν ζωή έναν ακόμα δυστυχισμένο άνθρωπο που θα είναι άνεργος, θα θέλει επιδόματα, θα απαιτήσει σύνταξη και θα πάρει και το κοινωνικό μέρισμα του επόμενου πλεονάσματος. Καταστροφή για την χώρα.

@Βλακεία έκανε η κυβέρνηση. Έπρεπε να ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας στα θερινά τμήματα. Και να αντικαθιστούσαν όσους δεν ήθελαν να ψηφίσουν τον πασοκοφώτη.
Στην ανάγκη έκαναν αντικατάσταση και στους βουλευτές του συριζα.
@Ωραίο κόλπο η αντικατάσταση. Και η Μέρκελ κάνει την δουλειά της και οι βουλευτές θα έχουν να λένε ότι δεν ψήφισαν τον νόμο λαιμητόμο.
@Βουλευτής. Έχοντας το θάρρος της γνώμης του. Και ζητάει μόνος του να αντικατασταθεί για να μην ψηφίσει αυτό που πιστεύει. Και μας τον πλασάρουν και σαν σοβαρό. Και παριστάνει τον σωτήρα. Ενίοτε και του πασοκ. Απόστολος Κακλαμάνης. Άξιος πασόκος.
@Η Ελλάδα δεν ψήφισε στον ΟΗΕ υπέρ της προστασίας των χρεοκοπημένων χωρών. Απείχε καθώς ήταν στην Αθήνα απολαμβάνοντας τις μειώσεις φόρων, την ανάπτυξη, το σκίσιμο των μνημονίων. Άσε που εμείς έχουμε προστάτη. Τον Φούχτελ (για να κλείσουμε όπως ξεκινήσαμε).
 Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.