# #

14 Σεπ 2014

Εκδήλωση προσφορών από τους καταστηματάρχες της Αγ.Λαύρας στην Κατερίνη

Πανέμορφο event(?) απο τους καταστηματάρχες της Αγίας Λαύρας στην Κατερίνη.Οπλισμένοι με καλή διάθεση οργάνωσαν ένα.. πανέμορφο event(?) χαρίζοντας έτσι στιγμές ευφορίας στους περαστικούς συμπολίτες μας, που είχαν την τύχη να βρεθούν στον δρόμο της Αγίας Λαύρας, δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα των επιχειρήσεων τους με προσφορές, δώρα και διάφορες παρουσιάσεις. 


Μουσική, κρασί και άφθονες γεύσεις συμπλήρωναν την ευχάριστη χθεσινή βραδιά καταφέρνοντας, έτσι, να γίνει όλη η γειτονιά μια μεγάλη παρέα.
Με την πρωτοβουλία αυτήν οι επιχειρηματίες δώσανε ένα τρανταχτό μήνυμα για.. το πως μπορούν όλοι μαζί ενωμένοι με απλές και χωρίς ιδιαίτερο κόπο κινήσεις να δώσουν μια πνοή χαράς και και τόνωσης στης επιχειρηματικότητα και στη ήδη πληγωμένη αγορά μας.Η επιτυχία της βραδιάς επιβεβαιώνοντας συνεχώς και καθ όλη την διάρκεια της από τα χαμόγελα στα πρόσωπα των περαστικών που με την σειρά τους τίμησαν αυτήν την προσπάθεια.
Οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής δήλωσαν τα παρακάτω :

" Ευχαριστούμε όλους όσους τιμήσανε την αποψινή βραδιά. Καταφέραμε και γίναμε μια μεγάλη παρέα και αυτό είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιτυχία.
Η μεγάλη προσέλευση, η συμμετοχή του κόσμου καθώς και η χαρά στα πρόσωπα τόσο των πολιτών όσο και των επιχειρηματιών μας δίνει την δύναμη για να συνεχίσουμε αυτήν την πρωτότυπη ιδέα και στο μέλλον, ακόμη πιο δυναμικά.
Σύντομα θα το επαναλάβουμε....."

http://pieriasport.blogspot.gr/ 

Σχόλιο Αριστοφάνη...
Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά και τα επικροτούμε και μακάρι να το κάνουνε ξανά και άλλοι επιχειρηματίες και όχι μόνο στην Κατερίνη...

Αυτό το ..event τι πάει να πει? Δεν έχουμε ελληνική λέξη? στην πιο πλούσια γλώσσα του κόσμου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.