# #

16 Αυγ 2014

Καρατζαφέρης: Οι θρήνοι μιας …στημένης λεμονόκουπας

 

Ένας από τους κλόουν του ιστορικού θεάτρου της τελευταίας εικοσαετίας, Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, άστραψε και βρόντηξε στην εκπομπή του Τράγκα (έτερον αλαλάζων κύμβαλο της δημοσιογραφικής «πορνείας»). 

Ο Καρατζαφέρης από το χαϊδεμένο παιδί των «νταβάδων», από καθημερινός «σχολιαστής» των καναλιών, ιδιαίτερα του Mega, πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων. 

Αυτήν την «αχαριστία» των αφεντικών του δεν μπορεί να την καταπιεί…



Δεν είναι μικρό πράγμα να εκτελείς και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο (λακές ατόφιος) τις εντολές των αφεντικών σου και μετά, αυτά, να σε πετούν στα σκουπίδια, σαν στημένη λεμονόκουπα…

Ο άμοιρος Καρατζαφέρης δεν θέλει να συμφιλιωθεί με αυτήν τη σκανδαλώδη αχαριστία των αφεντικών του, με αυτό το ιστορικό αξίωμα της στημένης λεμονόκουπας…

Τώρα επιχειρεί «ηρωικά» να ξαναβγεί στον αφρό…

Τώρα ο άνθρωπος-κλόουν που συμμετείχε στην κατοχική Παπαδήμια κυβέρνηση και στήριξε την κατοχική αυλαία του 4ου Ράιχ, εκπληρώνοντας, έτσι, το ρόλο του (το ρόλο για τον οποίο τα αφεντικά του τον κατασκεύασαν και τον πρόβαλλαν δαιμονιωδώς), ΤΩΡΑ αυτός ο φανατικός μνημονιακός κλόουν το παίζει ντούρος «αντιμνημονιακός»!!! 

Τώρα πάνω στα ερείπια του καταγέλαστου τσίρκου του αναθεματίζει τους «νταβάδες» του, τα ΜΜΕ που τον …εγκατέλειψαν και τα …τέκνα του: Τα δημιουργήματά του κατ’ εικόνα και ομοίωσή του…

Τώρα βγάζει ξανά από τη «φαρέτρα» του την ίδια παλιά πετυχημένη «συνταγή»: Αυτή της υψωμένης γροθιάς εναντίον των «νταβάδων» και της ασύστολης δημοκοπίας και φυσικά πατριδοκαπηλίας…

Και εδώ, βεβαίως, του διαφεύγει το ουσιώδες: Ότι αυτή η «συνταγή» πέτυχε στο παρελθόν διότι είχε την έγκριση, τη στήριξη και την υστερική προβολή των «νταβάδων» του: Ήταν «συνταγή» αναγκαία για το καθεστώς στη συγκεκριμένη ιστορική περίοδο…

Αυτή η συνταγή πλέον, σήμερα, δεν πιάνει. Έχει καεί για τον Καρατζαφέρη. Ακόμα και αν οι ίδιοι οι «νταβάδες» θέλουν να τον …αναπαλαιώσουν για τα νέα παιχνίδια τους.

Τα υπονοούμενα και οι «χρησμοί» Καρατζαφέρη έχουν περάσει, μαζί με τον ίδιο, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Παραθέτουμε και το «θυμωμένο» σχόλιο του Καρατζαφέρη, έτσι για την ιστορία, αλλά και για να κλείσουμε με …ευθυμογράφημα.

Το πήραμε από δω:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/




Ο Καρατζαφέρης καταγγέλλει τον Aρχινονό…Τον, πολιτικά, παλιάνθρωπο Σαμαρά και το MEGA…

O Αρχινονός είναι πίσω από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, είπε ο Καρατζαφέρης. Κι όταν ο Τράγκας τον ρώτησε, αν εννοεί τα «Διόδια» (Μπόμπολα), ο Καρατζαφέρης απάντησε «Όχι. Μιλάω για… πετρελαιοκηλίδες» (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).

Χαρακτήρισε πολιτικά παλιάνθρωπο τον Σαμαρά και ζήτησε από τον Τράγκα, να παίξει το βίντεο που έλεγε, πως δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ.

Είπε, πως το MEGA τον έκοψε, από την ημέρα που έπαψε να στηρίζει την κυβέρνηση και οργισμένος πρόσθεσε «εγώ... όμως, θα τους σπάσω το εμπάργκο. Με το ΕΣΡ ή δεν ξέρω με τι άλλο. Θα τους το σπάσω και θα τους σπάσω τα μούτρα μέσα στο σπίτι τους».

Για τον Αρχινονό συμπλήρωσε, πως ήταν ο άνθρωπος που του ζήτησε να ψηφίσει το μνημόνιο. «Αρνήθηκα. Του είπα πως εγώ έχω ένα κόμμα. Και εκείνος μου απάντησε "νομίζεις". Από την επομένη ημέρα – που άρχισαν να φεύγουν Γεωργιάδης, Βορίδης κλπ – κατάλαβα τι εννοούσε».


Κι ακόμη δεν μπορεί να το χωνέψει… 

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8581

2 σχόλια:

  1. Μια φωτογραφια χίλιες λέξεις η ΤΕΘΛΙΜΕΝΗ ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣΑ ΓΡΙΑ ΤΩΝ MEDIA και ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ.
    Φωνάζει για να τον ξαναβάλουν στο Μαντρί της ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΘΝΟΣ 18/08/2014 Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ''Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!!!!!!!ΕΘΝΟΣ 24/08/2014 Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ''ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!!12/03/2013 ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΙΠΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!!ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2014!!!!!!!!!!!ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΙΘΑΝΗΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!!!!!!ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ;;;;;;;;;;;;;;ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΥΘΡΑΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ LONDON SCHOOL OF MPOYRDES!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.