# #

11 Ιουν 2014

Στο υπουργείο Υγείας δεν έμεινε τίποτα για να διαλύσει ο Μάκης Βορίδης.

Σε θερμό ακροδεξιό κλίμα διεξήχθη η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Υγείας . Ο Άδωνης Γεωργιάδης έπειτα από δώδεκα μήνες παραμονής στο υπουργείο , που φάνηκαν ολόκληρος αιώνας , παρέδωσε την υπουργική θέση στον συναγωνιστή Μάκη Βορίδης ο οποίος ακόμα και ένα μόνο δωδεκάμηνο να κάτσει θα φανεί επίσης αιώνας.

Πριν παραδώσει το υπουργείο ο Άδωνης Γεωργιάδης στον Μάκη Βορίδη ανέλαβε την ευθύνη για τυχόν παραλείψεις . Δηλαδή για πράγματα που δεν έκανε. Για ότι έκανε μέσα σε δώδεκα μήνες στο υπουργείο υγείας δεν ανέλαβε καμία ευθύνη.

Στην πραγματικότητα ο Μάκης Βορίδης θα... έχει διακοσμητικό ρόλο στο υπουργείο υγείας αφού ο Άδωνης Γεωργιάδης ήδη πρόλαβε να το καταστρέψει. Οπότε ο Μάκης Βορίδης , εκτός από το να μιλάει στα κανάλια , δεν θα έχει άλλη αρμοδιότητα. Θα είναι ο υπουργός υγείας άνευ χαρτοφυλακίου.

Αν ο Μάκης Βορίδης θελήσει να χειροτερέψει την κατάσταση στο υπουργείο υγείας δεν θα μπορέσει αφού χειρότερα δεν γίνεται. Αν όμως έχει όρεξη και μεράκι θα πρέπει να επαναφέρει την κατάσταση του υπουργείο υγείας όπως ήταν προτού αναλάβει ο Άδωνης Γεωργιάδης και μετά να το  ξανακαταστρέψει. Μάλιστα ο Μάκης Βορίδης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταστρέψει την Υγεία σε λιγότερο χρόνο από ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης αφού πλέον οι νέοι γαλάζιοι υπουργοί έχουν εμπειρία. Όχι σαν τους προκατόχους τους που κατέστρεφαν στα τυφλά. Οι νέοι υπουργοί θα καταστρέψουν στοχευμένα.


(Έχω μπερδευτεί. Τελικά ο Αντώνης Σαμαράς το πήρε ή δεν το πήρε το μήνυμα;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.