# #

21 Ιαν 2014

Αντώνης Σαμαράς, ο μεγαλύτερος χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ!


Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. 
Και από μωρία, άλλο τίποτε εκεί στα επιτελικά γραφεία της κυβερνώσας ΝΔ! 
Με όλα τα μεγάλα και πιεστικά προβλήματα της χώρας ανοικτά και σε δραματική εκκρεμότητα, με τις διαρθρωτικές αλλαγές σε αέναη αναστολή,το περιβόητο πλεόνασμα ν' αμφισβητείται από την τρόικα που πιέζει για νέα μέτρα για το διαφαινόμενο νέο δημοσιονομικό κενό, τους πάντες ν' αμφισβητούν αν το χρέος είναι βιώσιμο (που φυσικά και δεν είναι...) και μια Ελλάδα που "απλώς"... δεν παράγει τίποτε, οι εγκέφαλοι της Λεωφόρου Συγγρού εστιάζουν το ενδιαφέρον τους και συγκεντρώνουν τα επικοινωνιακά τους πυρά στο...
μείζον εθνικό θέμα αν ο ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει την τρομοκρατία!

Θεωρούν χρήσιμο και παραγωγικό να λένε στην Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο πως το πιθανόν αυριανό κυβερνητικό κόμμα στην Ελλάδα ....καλοβλέπει τους τρομοκράτες! Τέτοια ακρισία, που αγγίζει επικίνδυνα τα όρια της ηλιθιότητας!

Ξεκίνησαν με την ανόητη και ανιστόρητη θεωρία "των δύο άκρων". Θεώρησαν ότι θα συγκρατήσει τις διαρροές ψηφοφόρων από το κυβερνητικό σχήμα- αφού προηγουμένως διαπίστωσαν πως τα "γλυκά ματάκια" προς το μόρφωμα της "Χρυσής Αυγής" δεν απέδωσε, αντίθετα δυνάμωνε (δημοσκοπικά, έστω) τις τάξεις των όλο και πιο προκλητικών νεοναζιστών. Αλλά και η θεωρία των "δύο άκρων", δεν έπιασε στην κοινωνία. Αδιάψευστος μάρτυρας όχι μόνο η δημοσκοπική αντοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και η σταδιακή ενίσχυσή της.

Κι' αντί να προβληματιστούν οι εγκέφαλοι της ΝΔ στην επικοινωνία και τον πολιτικό σχεδιασμό και ν' αλλάξουν γραμμή πλεύσης (και κυρίως: να υιοθετήσουν τρόπους αύξησης της αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης στην επίλυση προβλημάτων και την εκπόνηση σχεδίου για την εθνική ανασυγκρότηση...)), αυτοί αποφάσισαν να... τραβήξουν το σκοινί ακόμη πιο πολύ! 

Έφυγε ανενόχλητος από την Φυλακή ο Χριστόδουλος Ξηρός, κι' αντί η κυβέρνηση να κόψει κεφάλια, προτίμησε να... κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν καταγγέλλει απερίφραστα και κάθετα την τρομοκρατία! Λες και ο καταδικασμένος δολοφόνος της "17Ν"... εκρατείτο στα υπόγεια της Κουμουνδούρου!

Μετά το απειλητικό "διάγγελμα" Ξηρού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως "δεν μας σταματούν οι απειλές των τρομοκρατών που η αστυνομία τους συλλαμβάνει, η Δικαιοσύνης τους δικάζει και ένα σαθρό σύστημα τους αφήνει να φεύγουν ανενόχλητοι..."-σύμφωνοι, αλλά για να έχουμε καλό ρώτημα κ. πρωθυπουργέ ποιος ηγείται και ποιος ελέγχει αυτό το "σαθρό σύστημα";

Και τι σόι "απάντηση" στην σαστιμάρα και την αγανάκτηση του κόσμου για το "σύστημα", είναι η εξαγγελία ότι.... "θα φτιάξουμε φυλακές υψίστης ασφαλείας"; Μα, ο Ξηρός δεν δραπέτευσε από φυλακές "μη υψίστης ασφαλείας", σαν κύριος έφυγε και... με την άδεια του "συστήματος"!

Παρά ταύτα, φταίει... ο ΣΥΡΙΖΑ! 
 όχι μόνο δεν καταδικάζει την τρομοκρατία (αν και η ανακοίνωση του μετά το διάγγελμα Ξηρού αποτελεί την σκληρότερη και ουσιαστικότερη καταδίκη που έχουμε ακούσει...), αλλά τολμάει ο τρισκατάρατος να έχει ως πρόεδρο έναν...άθεο! 

Μια πρώτης τάξεως (νέα) ευκαιρία στα σαΐνια της ΝΔ, να εξαπολύσουν νέο γύρο επιθέσεων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με ομαδικά πυρά και την εκπρόσωπο τύπου της Συγγρού κ. Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου και τους περί την ηγεσία του κόμματος υποβολείς της, να... βγάζουν φλύκταινες επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση "ομολογεί ότι... δεν έχει τον Θεό της!" Και, μάλιστα, θεώρησαν την ατάκα και ως... έξυπνη!

Η ΝΔ (και το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ...), δεν χάνει υποστηρικτές και δυνάμει ψηφοφόρους από την δεξαμενή των φανατικών ιδεοληπτικών και των θρησκόληπτων. Αυτούς, τους έχει. Και όσους με τέτοιες ανοησίες ελπίζει να φέρει πίσω στη δεξαμενή των ψηφοφόρων της, από εκείνους που στράφηκαν στην ΧΑ και τους... "Ψεκασμένους Έλληνες", θα πρέπει να ξέρει πως είναι συγκριτικά πολύ λιγότεροι (άρα το κέρδος της αρνητικό...) από τους εχέφρονες και ψύχραιμους κεντροδεξιούς η και κεντροαριστερούς που έχουν απογοητευθεί και από τις κυβερνητικές επιδόσεις της αλλά και από τα εξωφρενικά και άκρως επικίνδυνα "ιδεολογικά" ευφυολογήματα τύπου θεωρίας των δύο άκρων και...άθεου Τσίπρα!

Κι' ας μην λησμονούν, ότι με τέτοια... μυαλά αντιμετώπισαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και ως ΕΡΕ προδικτατορικά και ως νεοσύστατη ΝΔ μεταπολιτευτικά, και τον έφεραν στην εξουσία με πρωτοφανή δύναμη. Η κοινωνία, απαιτεί πιεστικά και δραματικά δουλειά,αποτελεσματικότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και την διαχείριση της εφιαλτικής πραγματικότητας-κι' ας πιστεύουν οι ταγοί της σε... όποιον Θεό θέλουν!

Αλλά είπαμε: μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι...


| iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.