# #

28 Σεπ 2013

Ειναι ντροπη ενος ολοκληρου λαου οι ανοητοι,οι ανικανοι,οι αφελεις,οι εγκαθετοι,οι συνεργοι της απατης,οι ρυθμιστες και διαχειριστες της ανομιας να επικαλουνται την ευθυνη και τη νομιμοτητα για να οδηγουν με ακριβεια και συνεπεια (τη δικη τους συνεπεια)............αυτη τη χωρα και το λαο της στο γκρεμο!




Με μια ευγενικη και τυπικοτατη επιστολη υπογραφης ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ.............του δαιμονιου κυνηγου της φοροδιαφυγης !!!!!!!!!! στη φαυλη Ελλαδα των μνημονιων.......των μεσοπροθεσμων.......των ανεργων...........των κοπριτων δημοσιων υπαλληλων.........των εκβιαστων γιατρων...........των φασιστοειδων των σωματων ασφαλειας..........αλλα των ΕΝΤΙΜΩΝ,ΣΟΒΑΡΩΝ,ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, π ο λ ι τ ι κ ω ν............!!!!!!!!!! κληθηκα στη ΔΟΥ που ανηκω προκειμενου να ελεγχθει η φορολογικη  μου δηλωση για τα εισοδηματα ετους 2012.
Εισοδηματα προερχομενα απο τη... συνταξη μου (Δημοσιο) και του συζυγου μου (ΤΑΥΤΕΚΩ).
Περιουσιακα στοιχεια? 
1 ακινητο 93τμ (μονιμη κατοικια)
1 αυτοκινητο 1200 κυβικα.

Μετα απο 3 επισκεψεις στη ΔΟΥ,οπου ενας και μονος δυστυχης ελεγκτης,ως ωφειλε,ηλεγξε ενα προς ενα τα δικαιολογητικα που του προσκομισα (αθροιζε-τσεκαριζε-συρραπτε-ξεσυρραπτε-φωτοτυπουσε-καταχωρουσε στον HY,ευτυχως που υπαρχει και λειτουργει αριστα και το TAXIS...........) τσιμπησε το λαυρακι που του εστειλε ο κ.Θεοχαρης!!!!! 

50 ολοκληρα ευρω φορος επρεπε να αφαιρεθουν απο το 2012 και να μεταφερθουν στο 2011 ...............συνεχεια λοιπον της ταλαιπωριας και για εκεινον και για εμενα..........τροποποιητικη δηλωση για το 2011 και τροποποιητικη για το 2012............ξανα λοιπον αθροισεις+τσεκαρισμα+φωτοτυπιες+καταχωρησεις...........!

Ετσι λοιπον με αυτα τα στοιχεια του δειγματος οι επιφανεις δημοσιονομικοι διαχειριστες,ως μαϊντανοι...........σε καποιο καναλι θα ενημερωσουν τον ελληνικο λαο οτι απο τους ελεγχους που διενεργηθηκαν καποιες χιλιαδες φορολογουμενοι αναγκαστηκαν να κανουν συμπληρωματικες ή τροποποιητικες δηλωσεις για αποκρυφθεντα εισοδηματα ή για ψευδως δηλωθεντα στοιχεια κ.λ.π   κ.λ.π

Ουτε κουβεντα βεβαια για το ποσο κοστιζει η ανουσια αυτη διαδικασια η οποια το μονο που δεν μπορει να ονομασθει ειναι ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ!

Φαντασθειτε εναν μεγαλοκαρχαρια της φοροδιαφυγης(ανθρωπο του συστηματος και προστατευομενο μαλιστα απο το συστημα) να παρακολουθουσε δυο ανθρωπακια να παλευουν μεσα απο 40000 ευρω εισοδημα και 2000 ευρω δαπανες νοσηλειων............!!!!!!!!! να αποκεφαλισουν το τερας της Φ Ο Ρ Ο Δ Ι Α Φ Υ Γ Η Σ !!!!!!!!!!!

Ειναι ντροπη ενος ολοκληρου λαου οι ανοητοι,οι ανικανοι,οι αφελεις,οι εγκαθετοι,οι συνεργοι της απατης,οι ρυθμιστες και διαχειριστες της ανομιας να επικαλουνται την ευθυνη και τη νομιμοτητα για να οδηγουν με ακριβεια και συνεπεια (τη δικη τους συνεπεια)............αυτη τη χωρα και το λαο της στο γκρεμο!

Ντρεπομαι και θυμωνω που μοιραζομαι μαζι τους αυτη τη γη και αυτον τον ηλιο και αναρωτιεμαι αν θα υπαρχω για να δω την ωρα που και εκεινοι ισως ντραπουν και ...........τραπουν σε..........???????????

Φλώρα Σουισοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.