# #

13 Φεβ 2013

Η χολή του δημοσιοκάφρου και οι πληρωμένες απαντήσεις του αγρότη...

Πιο λαμόγιο δημοσιογράφος πεθαίνεις

Οσες διατριβές και να έχεις κάνει στην προβοκάτσια στέκονται αδύναμες να αντιμετωπίσουν τον πηγαίο λαϊκό λόγο ειδικά όταν προέρχεται από έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει στην βιοπάλη της αγροτικής γης. 

Γι' αυτό ήταν απόλαυση να παρακολουθείς ότι η χολή που έσταζε σήμερα ενάντια στους αγρότες που βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα ο δημοσιοκάφρος Αρης Πορτοσάλτε και η υπόλοιπη δημοσιοκαφρική κομπανία που σιτίζεται από τα ταμεία του Αλαφούζου, ουσιαστικά γύριζε σε βάρος τους αφού ο συνομιλητής τους -ο Κώστας Κοκκούλης, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Παλαμά- τους έδινε πληρωμένες απαντήσεις.

Δείτε το βίντεο και εύκολα διαπιστώνεται ότι το τηλεοπτικό κανάλι του Φαλήρου που είναι στρατευμένο στο μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης-τρόικας που έχει βαλθεί να εξαθλιώσει τα λαϊκά στρώματα, όσους τόνους εμετικής προπαγάνδας και να ...
χύνει ενάντια στα λαϊκά στρώματα που αντιστέκονται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, όταν δέχεται αντίλογο από άνθρωπο του μόχθου μένει αμήχανο να εκτελέσει την διατεταγμένη αποστολή του.Όταν κάναμε την ανάρτηση παρουσιάζοντας έναν αγρότη να αντιπαρατίθεται με τους καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους που σιτίζονται από τα ταμεία του Αλαφούζου, δεν φανταζόμαστε το μέγεθος της λαϊκής λατρείας που υπάρχει στα πρόσωπα των «λειτουργών της ενημέρωσης».


Το διαπιστώσαμε στα σχόλια που ακολούθησαν την παράθεση του σχετικού βίντεο. Θα σας συνιστούσαμε να τα διαβάσετε και για να πάρετε μια χαρακτηριστική γεύση παραθέτουμε σε φωτογραφίες ορισμένα.

Την μεγαλύτερη «τιμητική» την απολαμβάνει δικαίως ο Αρης ΠορτοσάλτεΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.