# #

9 Νοε 2012

.Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ..κυρια Τζακρη



κυρια Τζακρη.........................

Θειο δωρο η παρουσια σας στη βουλη σε αυτη την  αποφραδα συνεδριαση της 7ης Νοέμβρη του αλησμονητου............2012!


Θαυμασαμε  τη λυρικη παρουσιαση της οδυνης που σας ειχε κατακυριευσει για την επισφραγιση της θανατικης καταδικης ενος ολοκληρου λαου!


Θαυμασαμε το σοβαρο και πενθιμο σκηνικο που στησατε στην ομιλια σας για να μας πείσετε ποσο βασανιστηκατε για να φθασετε να δωσετε τη χαριστικη βολη.........
στους ελληνες πολιτες !!!!!!!!!!

Θαυμασαμε  την ψυχραιμια σας,που και αν με το ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ(ετσι ακριβως το ειπατε.............λιγο βεβαια το κακο! εχετε κανει και χειροτερα και γελοιοδεστερα λεκτικα μπερδεματα!).


Θαυμασαμε λοιπον την ψυχραιμια σας σε αυτη τη στιγμη να επιλεξετε το καλυτερο και το σωστοτερο ωστε να μη συντριβουμε επιστρεφοντας στη δραχμη ή στο ταλαντο ενω τωρα που θα εχουμε ευρω......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι βεβαιη......το ψαξατε καλα  !!


Το κομμωτηριο του ..................(ξερετε εσεις ποιο)... στο Κολωνακι δεν θα παιρνει ταλαντα ή δραχμες, οποτε πραξατε ορθοτατα,αυτη ηταν και δικη μου αγωνια............αν θα μπορω να ψωνισω επωνυμα! 

Να περιποιηθω τα μαλλια μου σε κομμωτηρια της πλατειας Κολωνακιου,αν θα μπορω να πηγαινοερχομαι απο το σπιτι μου στη δουλεια μου με τα ταλαντα ή τις δραχμες των ελληνων φορολογουμενων,αν θα μπορω να καλυπτω τα εξοδα λειτουργιας του γραφειου μου με τα χρηματα (ευρω-δραχμες-ταλαντα) των αγριως ληστευθεντων συμπατριωτων μου κλπ....κλπ.......κλπ !

Αφου λοιπον βασανιστηκατε ψυχικα,ιδεολογικα,ηθικα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ και ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΤΕ να ακολουθησετε τη γραμμη που επεβαλε ο πρωθυπουργος ο οποιος οπως ειπατε μας λεει ψεματα (! ! ! ).................


Δεν αναγκασθηκατε κ.Τζακρη...........

ειστε μαθημενη να ακολουθειτε αυτους που λενε ψεματα!  
αυτους που εξαπατουν! 
αυτους που εκβιαζουν!  
αυτους που ισοπεδωνουν ανθρωπινες ζωες για να εξασφαλισουν αξιωματα και πιθανον και α ρ γ ύ ρ ι α!

Ο ελληνικος λαος εχει μια σοφη παροιμια..........Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.............

διαλεξε οτι εσεις θελετε ...............
το ρολο  της κοπριας ή το ρολο του λαχανου, για ολους εμας τιποτα δεν θα αλλαξει μια και εμεις δεν αποφασιζουμε..................
απλα καποιες φορες διαλεγουμε λαθος..............
(προσωπα-κομματα-ιδεολογιες)

ΦΛΩΡΑ ΣΟΥΙΣΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.