# #

6 Νοε 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Κύριοι,
Εσείς είστε αυτοί που ο Ελληνικός λαός επέλεξε για τους δικούς του λόγους ο καθένας, να τον εκπροσωπήσει σε αυτή την χαοτική κοινοβουλευτική περίοδο, που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε.
Σας επέλεξε όμως για να εκπροσωπήσετε τα συμφέροντά του, των παιδιών του, της πατρίδας του. Αντ’ αυτού εσείς σε λίγες ώρες ετοιμάζεστε για ακόμα μια φορά να μας καρατομήσετε.
Χιλιάδες κόσμου είναι σήμερα (και όχι μόνο σήμερα) στους δρόμους όλης της χώρας και σας ...φωνάζει ΟΧΙ.
ΟΧΙ σε νέα μέτρα
ΟΧΙ σε άλλες περικοπές μισθών και συντάξεων
ΟΧΙ σε άλλους φόρους
ΟΧΙ σε άλλους άνεργους
ΟΧΙ σε άλλα λουκέτα καταστημάτων
ΟΧΙ σε άλλες αυτοκτονίες – δολοφονίες συνανθρώπων μας
ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας μας
Όμως εσείς έχετε καλά κλεισμένα τα αυτιά σας σε όλους εμάς.
Δεν μας ακούτε, δεν μας υπολογίζετε, δεν μας σέβεστε.
Υπακούτε μόνο σε κομματικές γραμμές οι οποίες τελούν υπό τις διαταγές ξένων συμφερόντων. Και δεν μπορείτε να πείσετε πλέον κανέναν Έλληνα για το αντίθετο κύριοι.
Σε λίγες ώρες θα πείτε ΝΑΙ στην καταδίκη των Ελλήνων και της Ελλάδας, χωρίς κανένας από εσάς να έχει διαβάσει τις 753 σελίδες του μνημονίου.
Θα προσυπογράψετε κάτι το οποίο δεν γνωρίζετε υπακούοντας στην κομματική σας πειθαρχία. Χωρίς συνείδηση της πράξης σας, γιατί ναι είστε ασυνείδητοι, θα καταδικάσετε μια ολόκληρη χώρα.
Κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει πια. Παρά μόνο η συνείδηση, το φιλότιμο και η αξιοπρέπεια σας, αλλά δεν διαθέτετε τίποτε απ’ αυτά.
Εμάς μας τα κλέψατε όλα, δεν μπορείτε όμως να μας πάρετε αυτά που εσείς δεν έχετε και δεν θα αποκτήσετε ποτέ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  και αυτά κύριοι θα είναι τα δικά μας «όπλα» απέναντι σας.

Απόστολος Ζέρβας
Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.