# #

16 Μαρ 2012

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ?



Τι πρότεινε ο κ.Ψυχάρης?

 Να μεταφερθεί η Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών και το Μαξίμου στο Ελληνικό?

Εγώ έχω να κάνω μια ακόμα καλύτερη πρόταση. 

Που έχει δοκιμαστεί κινηματογραφικά από τον απίστευτο παππού Κάρπεντερ και είναι πολύ πιο ουσιαστική.

Τα καλύτερα προάστια των Αθηνών να περιφραχτούν με τεράστια τείχη τα οποία έξω θα φρουρούνται με ειδικά σώματα (επίσης ελικόπτερα θα πετάνε συνέχεια από πάνω) κι εκεί να μπουν τα Υπουργεία, το Μαξίμου, η Βουλή, οι Τράπεζες, τα κτίρια όπου θα κατοικεί η Τρόικα, και οι βίλες φυσικά των κυβερνώντων και των οικογενειών τους όπως επίσης και τα σπιτάκια όπου θα κατοικεί το υπηρετικό προσωπικό τους και στο υπόλοιπο κομμάτι  γύρω γύρω να πεταχτούν όλα τα απόβλητα – δηλαδή ο ελληνικός λαός – ο οποίος πλέον θα μπορεί να ξεκαυλ...ει όπως γουστάρει. 

Με μπουρδέλα, συμμορίες, σουπερ-ήρωες, παιγμένους και ...αλαφροίσκιωτους, φιλοσόφους της λαϊκής, περιθωριακούς κάθε είδους, πρεζάκια, πόρνες, μαφίες, διανοούμενους κι επιστήμονες που αρνήθηκαν να μπουν στο σύστημα, μεροκαματιάρηδες που θα μετατραπούν σε νεκροζώντανους, και χίλιες δυο εφάνταστες κατηγορίες που θα σκοτώνονται μεταξύ τους για ένα μπιτόνι βενζίνη, ένα όπλο, μια στέγη, ένα κομμάτι κρέας (ακόμα και ανθρώπινου) και φυσικά θα υπάρχει και η ελπίδα κάποια μάνα να γεννήσει έναν CALL ME SNAKE!!!

Την ίδια στιγμή μέσα από τα τείχη,  επι τέλους οι έχοντες και κατέχοντες θα μπορούν να αναβαθμίσουν τη ζωή τους όπως τους πρέπει. Τζόγος στο χρηματιστήριο μεταξύ τους, μπουρδέλλα πολυτελείας, πρέζα πρώτης ποιότητας, βίλες με ανέσεις και ανοιχτά παράθυρα χωρίς φόβο, υπηρέτες καλοβαλμένους και τσεκαρισμένους για την πίστη τους και υποταγή τους, κυβερνητικά παιχνίδια, έρευνες για την απόκτηση μόνιμης νεότητας ή και αθανασίας, ελεύθερες μεταμοσχεύσεις από «κρέατα»  που θα φτάνουν απ΄έξω, εργαστήρια που θα εργάζονται πυρετωδώς σε πειράματα ευγονικής και ελέγχου του εγκεφάλου κλπ.

Το χόλυγουντ προσφέρει μια πληθώρα προτάσεων που ξεκινάνε από τα μνημιώδη έργα Κάρπεντερ THEY LIVEESCAPE FROM NEW YORK,ESCAPE FROM LOS ANGELES,  συνεχίζουμε με Πρόγιας και  DARKCITY,   παίρνουμε ιδέες ακόμα και από Ρομέρο  THE LAND OF THE DEAD  για να μην μιλήσουμε για το ανεπανάληπτο BRAZIL του Γκίλιαμ ή τη ταινία ορόσημο πλέον BLADE RUNNER και τόσα άλλα διαμάντια που μας έχουν κρατήσει συντροφιά τότε που τα νομίζαμε επιστημονική φαντασία!

Γιατί λοιπόν τρεις υπηρεσίες κάπου εκτός κέντρου? Δεν είναι πολύ φτωχό και χωρίς νόημα?
Δηλαδή θα απελευθερώσεις το Σύνταγμα.. και τραβάμε κανένα ζόρι να πάμε Ελληνικό ή όπου αλλού? Ενώ αν σηκώσεις ένα τείχος όμορφο και παστρικό ανάμεσα μας και βάλεις πάνω στις πολεμίστρες και εκπαιδευμένους σκοπευτές που θα πάω εγώ ο ξυπόλητος στ΄αγκάθια?...

Για σκεφθείτε το.  Κι αν πιάσει και δεν έχουν οι τηλεοπτικοί αστέρες τίποτα να μεταδίδουν από πορείες , συγκεντρώσεις, γιαούρτια, παππούδες που βρίζουν στη λαΪκή και άλλα τέτοια χαριτωμένα, σκεφθείτε τι θέαμα θα έχετε να βάλετε κάμερες  έξω από τα τείχη και να χαζεύετε τα Σόδομα και Γόμμορα ζωντανά με όλο το αίμα που θα χύνεται να πιτσιλάει σχεδόν τις κάμερες!!!!! Χλιδή?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.