# #

18 Νοε 2011

«Παθιασμένα» φιλιά μεταξύ πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών...Δειτε ολες τις φωτογραφιες !!!




Σάλο προκάλεσε για ακόμη μια φορά η νέα διαφημιστική καμπάνια της «Μπένετον».

 Με φωτογραφίες, που είναι προϊόν φωτομοντάζ, η εταιρεία άφησε και πάλι τη «σφραγίδα» της στο σήμερα, έστω και για λίγο.


Οι αφίσες - που κυκλοφόρησαν στους δρόμους του Παρισιού, του Μιλάνου και τις Νέας Υόρκης, αλλά και στις «λεωφόρους» του διαδικτύου – παρουσιάζουν τους πολιτικούς και ηγέτες του πλανήτη μας να φιλιούνται στο στόμα.
Και η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Ιταλία, από όπου και αποσύρθηκε η φωτογραφία του πάπα Βενέδικτου στην οποία εικονιζόταν να φιλά στο στόμα τον....ιμάμη του Καΐρου.
Άλλες εξίσου προκλητικές φωτογραφίες απεικονίζουν τον Αμερικάνο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να φιλά τον Κινέζο ομόλογό του Χου Ζιντάο, αλλά και τον Ούγκο Τσάβες.
Σε άλλη εικόνα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπεντζαμίν Νετανιάχου, φιλάει τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούτ Αμπάς και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ ανταλλάσσει ασπασμό με τον ομόλογό του της Νότιας Κορέας. Αποκορύφωμα ήταν το φανταστικό φιλί μεταξύ της Άγκελα Μέρκελ και του Νικολά Σαρκοζί.
Όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της εταιρείας «Μπένετον», στόχος τους δεν ήταν να προκαλέσουν αντιδράσεις παγκοσμίως, αλλά αυτό που ήθελαν ήταν να προωθήσουν την ιδέα της συμφιλίωσης και της αγάπης, ακόμα και μεταξύ πολιτικών αντιπάλων. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν στην καμπάνια τους τον τίτλο «Unhate», δηλαδή «Δεν μισώ».
Ανεξάρτητα από το αν έπεισαν ή όχι το κοινό για τις αγαθές τους προθέσεις, το σίγουρο είναι πως οι επικοινωνιολόγοι και μαρκετίστες της «Μπένετον» κατάφεραν και πάλι να κάνουν «θόρυβο», γύρω από το όνομα της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.