# #

25 Αυγ 2011

Για τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ της ζωης σου θα γίνεις οπαδός;http://odromos.files.wordpress.com/2011/05/skoupidia.jpg?w=460&h=308Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
H επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου,  με κυβερνητική εντολή, απεφάσισε τον  ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟτου  ΒΟΛΟΥ και της ΚΑΒΑΛΑΣ. Μια απόφαση η οποία θα συζητηθεί αν είναι σωστή ή όχι.
Ήδη, με την ανακοίνωση της απόφασης, ο αγανακτισμένος λαός του ΒΟΛΟΥ και της ΚΑΒΑΛΑΣ , βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί με κάθε γνωστό τρόπο για τονΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ της αγαπημένης ομάδος του. Αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό.
Το ΠΑΣΟΚ την επόμενη της εκλογής του άρχισε συστηματικά και με σχεδιασμό τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ της χώρας.
Καταργεί ,βασισμένο στο δόγμα του ΣΟΚ , με την μέθοδο του σαλαμιού, ότι έχει κατακτηθεί με αγώνες,  προβάλλοντας  την αναδιοργάνωση του κράτους,  ώστε να γίνει αποτελεσματικό,  αλλά στην ουσία ο αντικειμενικός του σκοπός είναι,  η ικανοποιήσει των δανειστών και εξαθλίωση του ΕΛΛΗΝΑ.
 Περνάνε νόμους, με τους οποίους σε δένουν χειροπόδαρα , σου μειώνουν μισθούς και συντάξεις,  σε φορολογούν ασύστολα, με ένα μόνο σκοπό να σε σώσουν!
 Κάθε μέρα δεν ακούς τίποτα άλλο από μέτρα να καλύψουν το έλλειμμα που πότε δεν μαζεύεται.
Εκφράσεις τύπου,  ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ  και... άλλες έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να σε φοβίσουν ώστε να μην μιλήσεις για τον  καθημερινό σου  ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.
Τα νοσοκομεία κλείνουν. Τα σχολεία συρρικνώνονται , τα εισοδήματα μειώνονται δραματικά , η ανεργία αυξάνεται δραματικά και τα λουκέτα είναι καθημερινά.
Φέρνουν ξένους να μας διοικήσουν, μας γυρίζουν δηλαδή στην εποχή του ΟΘΩΝΑ,   μας παραδίνουν σε ξένα χέρια. Η κατοχή είναι πλέον προ των πυλών ,όχι με όπλα όπως το 1940 , εκεί τουλάχιστον ρίξαμε τουφεκιές, αλλά με πρόσχημα την κρίση δανεισμού μας την επιβάλλουν.

Και εμείς; Βγαίνουμε στους  δρόμους για τον υποβιβασμό των ομάδων μας. Βγαίνουμε να υπερασπιστούμε στην ουσία, τα συμφέροντα του ΜΠΕΟΥ,ΨΩΜΙΑΔΗΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝΜΑΡΙΝΑΚΗ και λοιπών, οι οποίοι όλοι αυτοί δεν δίνουν δεκάρα για την ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ της ζωής σου,  αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα προσωπικά τους συμφέροντα,  που όταν θίγονται βάζουν μπροστά τον ηρωικό λαό της ομάδος τους να τα διεκδικήσουν.

  Και το λυπηρό σε αυτό είναι,  ότι μπροστάρηδες είναι νεολαίοι.
Η νεολαία η οποία,  ενώ έπρεπε να τα είχε κάνει λίμπα,  διότι το αύριο τους δεν υπάρχει , βγαίνει στους δρόμους να υπερασπιστεί τα σύμφεροντα μεγαλομετόχων όπου οι περισσότεροι είναι αμφιλεγόμενοι.

Και ενώ έπρεπε να βγαίνουν στο δρόμο,  για τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ της προσωπικής ζωής του,  βγαίνουν έξω για χίλια άλλα πράγματα.

Είναι αστείο να βγαίνουμε στους δρόμους για άσχετα πράγματα και για τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ μας να μην κάνουμε  τίποτα σημαντικό, φυσικά είναι το κίνημα των αγανακτισμένων, το οποίο και αυτό κάποιοι προσπαθούν  να καπελώσουν  αλλά δεν είναι αρκετό.

Ο Έλληνας πρέπει να ξεπεράσει το Σοκ και να κατέβει στους δρόμους.  Να μην μείνει αμέτοχος στο ότι συμβαίνει  και  με μαζικές κοινοτοποίησεις, να απαιτήσει να σταματήσει ο καθημερινός ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ του, ο οποίος γίνεται συστηματικά και με σχέδιο.
Βγές επιτέλους στους δρόμους, για ΣΕΝΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΟΝΕΙΑ ΣΟΥ  και να απαιτήσεις   αυτό που δικαιούσαι. Μια αξιοπρεπή ζωή με προοπτικές .

Πάρε τουλάχιστον παράδειγμα τους οπαδούς των ομάδων,  γίνε και συ οπαδός,  όμως της ζωής σου και απαίτησε το αυτονόητο.

 Μια αξιοπρεπή ζωή, μια αξιοπρεπή δουλειά , μια αξιοπρεπή μόρφωση για τα παιδιά σου  και γενικότερα ένα αύριο που θα σε σου δίνει αισιοδοξία και όχι μιζέρια. Βγες στους δρόμους.

 Απαίτησε τα αυτονόητα διότι αν συνεχίσεις να κάθεσαι στην πολυθρόνα σου και να δέχεσαι την καθημερινή πλύση εγκεφάλου, από τα στημένα ΜΜΕ των μεγαλομέτοχων,  ο υποβιβασμός σου θα συνεχίζεται μέχρι αυτή η χώρα να εξαθλιωθεί και σένα  να ψάχνεις στα σκουπίδια το φαΐ της ημέρας!

Υ.Γ. Όσο είναι καιρός, ακόμη δεν είναι αργά, πέταξε την κομματική  σου ταυτότητα και αγωνίσου για σένα για την οικογένεια σου για την χώρα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.