# #

8 Απρ 2011

«Τσιμέντωσαν» τη Λαυρίου οι κάτοικοι.Τα ΜΑΤ γκρεμίζουν μάντρες..




Συνοδευόμενοι με δύο φορτηγά και μια μπουλντόζα  περισσότεροι απο 160 αστυνομικοι των ΜΑΤ κατευθύνθηκαν σήμερα στις 11 το πρωί προς τη λεωφόρο   Λαυρίου.Στο δρόμο τους αυτή τη φορά δεν συνάντησαν οδοφράγματα απο μπάζα, αλλά απο τσιμέντωμένα σίδερα και μάλιστα απο τη μια έως την άλλη άκρη του δρόμου.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν οι κάτοικοι που αντιτίθενται στην δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή αποφάσισαν να χτίσουν ένα τοιχάκι από τη πλευρά της λεωφόρου Λαυρίου ως την άλλη. Για να μη γίνει όμως αντιληπτό, του έριξαν από πάνω χώμα, καλύπτοντάς το. 
Ο επικεφαλής των ΜΑΤ αποφάσισε ...
με βιαστικό τρόπο να ανοίξει αυθαίρετα νέο δρόμο μέσα απο ιδιόκτητο χώρο βιομηχανικής μονάδας
Ο ιδιοκτήτης όταν το πληροφορήθηκε έπαθε σοκ καθώς όπως είπε, πληρώνει 40.000 ευρώ ασφάλιστρα το χρόνο και δεν είναι δυνατόν η ίδια η αστυνομία να εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της επιχείρησης του.  «Για φανταστείτε, είπε ο επιχειρηματίας, να πέσει τυχαία ένα αυτοκίνητο πάνω στο κτίριο, να πάρει φωτιά και να καεί ολόκληρη η επιχείρηση, ποιος θα με καλύψει εμένα; Η ασφάλεια πάντως όχι, όπως έγινε αυτή η αυθαίρετη διάνοιξη της λεωφόρου, μέσα από την αυλή του εργοστασίου.»
Το μεσημέρι «επιστρατεύτηκε»... τρυπάνι για να γκρεμιστεί ο τοίχος από μπετόν και σίδερα και να ανοίξει ο δρόμος. Περίπου στις 16:30 άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα. Μέχρι να ξανακλείσει τουλάχιστον... 

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=28770

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.