# #

14 Οκτ 2010

Στις άκρες των δαχτύλων το μυστικό του καλού σεξ;


Μπορεί η ικανότητα μιας γυναίκας να φτάσει σε οργασμό να κρύβεται στην άκρη των δακτύλων της; Ναι, λέει μια νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Journal of Sexual Medicine.

Σύμφωνα με την έρευνα όσο .........


μεγαλύτερη είναι η ευαισθησία στην άκρη των δακτύλων μιας γυναίκας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της κολπικής συνουσίας.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα με μεγαλύτερη ευαισθησία στην αφή είχαν συχνότερους οργασμούς στη διάρκεια του κολπικού σεξ. Επιπλέον οι γυναίκες...
με μικρότερη ευαισθησία στην αφή (που βρέθηκε ότι είχαν ανώριμους μηχανισμούς άμυνας) και με χαμηλή ικανότητα να συνδέονται στενά με το αντίθετο φύλο, ήταν λιγότερο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Το άγγιγμα συνδέεται με την σεξουαλική ικανοποίηση

«Το άγγιγμα είναι μία από τις πιο κρίσιμες αισθήσεις που σχετίζονται με τη σεξουαλική ικανοποίηση», δήλωσε ο Δρ Irwin Goldstein, εκδότης του περιοδικού Journal of Sexual Medicine και διευθυντής σεξουαλικής ιατρικής στο νοσοκομείο Alvarado στο Σαν Ντιέγκο. «Αυτή η μελέτη δείχνει ότι η μειωμένη ευαισθησία στο άγγισμα σε συνδυασμό με τους μειωμένους μηχανισμούς ψυχολογική αντίδρασης μπορεί να οδηγήσει στη μικρότερη σεξουαλική ικανοποίηση τις γυναίκες», πρόσθεσε.

Ο Δρ Goldstein δήλωσε ότι η σεξουαλική ικανοποίηση έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας ευτυχίας.

Συνολικά η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της φυσικής επαφής και της ψυχολογικής ανάπτυξης. Οι γυναίκες που ήταν πιο ευαίσθητες στις σωματικές αισθήσεις μέσα από την άκρη των δακτύλων τους και είχαν περισσότερη αυτογνωσία και αρμονία με το σύντροφό τους, είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να βιώσουν τον οργασμό κατά τη διάρκεια της κολπικής συνουσίας.

Η μελέτη επικεντρώθηκε σε 70 φοιτήτριες του πανεπιστημίου, ηλικίας 18-30 ετών, στις οποίες μετρήθηκε η ευαισθησία των δαχτύλων τους μέσω ενός ειδικού συστήματος που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της ευαισθησίας του δέρματος.
http://www.men24.gr
....http://irakliowebradio2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.