# #

16 Ιουλ 2022

Κολοσσιαία οικονομική συμμαχία Ρωσίας, Κίνας και άλλων 7 χωρών αλλάζει την παγκόσμια ισορροπία

 Κολοσσιαία οικονομική συμμαχία Ρωσίας, Κίνας και άλλων 7 χωρών αλλάζει την παγκόσμια ισορροπία

Ινδία, Βραζιλία, Νότια Αφρική, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, και Χιλή μαζί τους - Όλοι μαζί εκπροσωπούν το 50% του πληθυσμού του πλανήτη!

H Ρωσία και η Κίνα, μαζί με τις λοιπές χώρες των BRICS (Ινδία, Βραζιλία, Νότια Αφρική) και τις Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, και η Χιλή, δημιουργούν το νέο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βάζοντας 15 δισεκατομμύρια ...

γουάν (περίπου 2,2 δις δολάρια) η κάθε μία, προκειμένου να αντικαταστήσουν το δυτικής επιρροής ΔΝΤ και να δανείζουν οι ίδιοι με καλύτερο επιτόκιο τις χώρες του πλανήτη που χρειάζονται οικονομική βοήθεια!

Η ανακοίνωση έγινε από την Κεντρική Τράπεζα της Κίνας – και ήλθε σε συνέχεια της δημοσιοποίησης την περασμένη εβδομάδα του κινεζορωσικού σχεδίου από τον ίδιον τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την δημιουργία του «αντι-δολαρίου» για τις διεθνείς συναλλαγές, με τη συμμετοχή χωρών όπως η Βραζιλία, η Ινδία και η Νότια Αφρική.

Η μεγάλη είδηση είναι η συμμετοχή κρατών όπως της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης, της Ινδονησία, και της Χιλής, οι οποίες θεωρούνται ότι μέχρι σήμερα ήταν είτε στην δυτική (Σιγκαπούρη, Χιλή) είτε στην ουδέτερη ζώνη (Μαλαισία, Ινσονησία).

Το νέο σχήμα έχει πληθυσμό 3,6 δισ. ανθρώπων, δηλαδή περισσότερο από το 50% των κατοίκων του πλανήτη!

pronews.gr

1 σχόλιο:

  1. Σηκωθηκε μια ξεβρακωτη Ευρωπη,χωρις ενεργειακη αυτονομια,χωρις νευραλγικη παραγωγη αγαθων υποδουλωμενη στα γερακια των ΗΠΑ και στις απαιτησεις των πανδημιαστων,καταστρεφοντας την ευαλωτη οικονομια της,και περπατησε στ'αγγουρια της διεθνους σκακιερας,απεναντι στον αυταρκη Ρωσσο,στον"σας τα πηρα ολα"Κινεζο και τον απιθανο Ινδο,που τοσα χρονια υπομεναν ενα κουρελοχαρτο δολλαριο και τις αλητειες καποιων διεστραμενων χρηματιστων.Δυστυχως,τον ηπιατε,και η γρια Ευρωπη με ανοια,και Ουπερφιαλος Αμερικανος.Σας στησανε τη παγιδα και γκρεμοτσακιστηκατε.Τωρα ουτε σωστη πλευρα της Ιστοριας που λεει και ο κοπριτης που φυτεψατε για πρωθυπουργο,ουτε ψυλλος στο κορφοσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.