# #

11 Δεκ 2022

Επιχειρηματίας του Ανατολικού: "Αγαπητοί φίλοι από το Λιτόχωρο εσείς το δημιουργείτε το κλίμα".

 

Δήμαρχε Ε.Γερολιόλιε, για πες μας, ποιος πίεσε τη Λιτοχωρίτισσα υποψήφια του Κιάφα να αποσύρει την υποψηφιότητά της;



Αγαπητοί συνδημότες,

 Διάβασα την ανακοίνωση του κ. Κιάφα με την οποία μας παρουσίαζε μία υποψήφια σύμβουλό του από το Λιτόχωρο και αμέσως σκέφτηκα τί πίεση θα της ασκηθεί που κατέβηκε με τον Κιάφα. Δεν πρόλαβα σχεδόν να ολοκληρώσω τη σκέψη μου και η κυρία απέσυρε την υποψηφιότητά της.  

Το γεγονός ότι η ανακοίνωση έγινε με φωτογραφία δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι ήταν στην φαντασία του Κιάφα. Αντίθετα δύο πράγματα μπορεί να ισχύουν:

ή η κυρία στερείται σοβαρότητας ή η πίεση ήταν τόση που δεν την άντεξε.

  Με αφορμή αυτό το γεγονός θυμήθηκα ότι ένα φιλαράκι από το Λιτόχωρο πριν κανένα μήνα μου εξέφρασε το παράπονό του ότι στον Ανατολικό υπάρχει έντονο αντιλιτοχωρίτικο κλίμα. 

Αγαπητοί φίλοι από το Λιτόχωρο εσείς το δημιουργείτε το κλίμα. 

Όταν καταλαβαίνουμε ότι δεν επιτρέπετε σε χωριανό σας να πάει με υποψήφιο εκτός Λιτοχώρου ή όταν  χαρακτηρίζετε τον δήμαρχο με « κοσμητικά» επιθετά αλλά παραδέχεστε ότι δεν μπορείτε να το εκφράσετε δημόσια γιατί είναι Λιτοχωρίτης πώς περιμένετε να αντιδράσουμε οι άλλες δύο ενότητες;

  Προσωπικά δεν με εκφράζει απόλυτα ο Κιάφας αλλά δεν με εκφράζει καθόλου πλέον ο Γερολιόλιος  που οι πρακτικές του θυμίζουν άλλες εποχές.

  Και μια και είπα πρακτικές δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε μια περίπτωση « δικού» μου ανθρώπου από τον Ανατολικό που μέχρι πριν λίγους μήνες έσερνε να χίλια μύρια στον δήμαρχο αλλά τώρα τον γλύφει.

 Εχώ μία απορία: γιατί δεν ζητά από τον δήμαρχο να καταγγείλει τον επιχειρηματία και συγγενή του για τις παρανομίες που υπονοούσε ότι έχει; 

Ή ακόμα καλύτερα ,αν είναι μάγκας, γιατί δεν κάνει ο ίδιος την καταγγελία . έχει αναφερθεί σε δεκάδες βόμβες που θα σκάσουν. Ούτε καψούλια δεν έχει και μας έχει κουράσει με τη μεγαλομανία του. τέλος να του πώ για τους 300 ψήφους που υποτίθεται κουβαλάει και θέλει να τις κατευθύνει ότι είναι γελοίος και πως ο κόσμος δεν είναι πρόβατα τουλάχιστον οι περισσότεροι. Ούτε τη δική του ψήφο δεν μπορεί καλά – καλά να αποφασίσει που θα τη δώσει, θέλει να κατευθύνει και άλλες..

 

Ο επιχειρηματίας από τον Ανατολικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.