# #

13 Οκτ 2022

Ο επιχειρηματίας του Ανατολικού...."Έχετε προσπαθήσει να πληκτρολογήσετε τη λέξη «λύματα»; "

 

Εμείς αγωνιζόμαστε για να φέρουμε τουρίστες, αλλά δεν φτάνει... Πρέπει να κάνει πολλά και ο Δήμος Δίου Ολύμπου!




Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Δίου Ολύμπου το καλοκαίρι πέρασε και ευτυχώς ο κλάδος του τουρισμού πήρε βαθιές ανάσες για να επιβιώσει ο ίδιος αλλά και για να στηρίξει την εθνική οικονομία.

Σε δημοτικό επίπεδο δεν είδαμε τίποτα φοβερό να γίνεται. 

Τα έργα της αποχέτευσης που ενδιαφέρουν πολύ τον Ανατολικό βαλτωμένα ή αν προχωρούν αυτό γίνεται με ρυθμούς χελώνας και περνούν απαρατήρητα.

Αναρωτιόμαστε οι επιχειρηματίες του τουρισμού γιατί δεν μπορούμε να προσελκύσουμε επισκέπτες με μεγάλα εισοδήματα. 

Γιατί αυτοί έχουν και μεγάλες απαιτήσεις και δε θα ανεχθούν να κολυμπήσουν μαζί με τα λύματα. 

Έχετε προσπαθήσει να πληκτρολογήσετε τη λέξη «λύματα»; 

Κάντε το και θα ..

εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα που δυσφημεί τον δήμο μας. 

Στη Λεπτοκαρυά άκρα του τάφου σιωπή… όσον αφορά τα έργα αποχέτευσης. Ό,τι  βλάπτει ένα χωριό έχει επιπτώσεις και στα άλλα. 

Πανηγυρίζαμε το 2012 ή 2013 που δημοπρατήθηκαν αυτά τα έργα αλλά φαίνεται σε αυτόν τον τόπο ενδιαφερόμαστε για πεζοδρόμια και έργα βιτρίνας. 

Τι να περιμένει κανείς από τους άλλους αιρετούς όταν έχεις αντιδήμαρχο από τον τουριστικό κλάδο και δεν συνειδητοποιεί τη σημασία αυτών των έργων;


Η προεκλογική εκστρατεία φουντώνει και θα τα πούμε μέσα στον χειμώνα και άλλες φορές.  

ΕΊΔΑ ,όμως με λύπη αλλά και αγανάκτηση θα έλεγα ότι συνεχίζεται το ίδιο «ΤΡΟΠΆΡΙΟ». 

Ανακοινώνονται δημόσιοι υπάλληλοι που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τα κοινά , ούτε καν κατοικούν στον δήμο μας όταν βρίσκονται έστω στα όρια του νομού και που όλοι καταλαβαίνουμε ότι το κάνουν για να εξασφαλίσουν τη μετάθεση και έπειτα εξαφανίζονται. 

Είναι καιρός να ψηφίσουμε ανθρώπους που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τον δήμο και μπορούμε να τους βρούμε και που απαντούν στα τηλέφωνα και όταν τελειώσουν οι εκλογές.




12/10/2022

Ο επιχειρηματίας του Ανατολικού.

1 σχόλιο:

  1. Στη Λεπτοκαρυά επικρατεί "άκρα του τάφου σιωπή" για πολλά περισσότερα από τα έργα της αποχέτευσης! Μετά την ένταξη της περιοχής μας στον Καλλικρατικό δήμο Δίου Ολύμπου δεν έχει γίνει κανένα έργο βελτίωσης των υποδομών της Λεπτοκαρυάς, όπως η κατασκευή δρόμων και θα μπορούσε να πει κανείς εύλογα ότι η περιοχή εγκαταλείφθηκε στην τύχη της. Πάλι καλά που γίνεται σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων και δεν έχουμε τα φαινόμενα επί δημαρχίας Δημοπούλου που μετατράπηκε η περιοχή πέριξ της Λεπτοκαρυάς σε μια απέραντη χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.