# #

21 Δεκ 2021

Σ όλη την Ελλάδα και στο δήμο μας φυσικά ο κορονοϊός δεν κολλάει σε πανηγύρια και γιορτές αλλά κολλάει στα δημοτικά συμβούλια.

 


Αγαπητέ Κώστα

Παρακολουθώ όσα συμβαίνουν στον κόσμο,στη χώρα και στο δήμο μας μέσα από την ηλεκτρονική σου εφημερίδα αν και πολλές φορές έχουμε αντίθετες απόψεις για αρκετά θέματα.

Θα ασχοληθώ σήμερα με τί άλλο με τον κορονοϊό.
Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι εμβολιασμένος με τρεις δόσεις ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα καταλαβαίνω.
Μέρες τώρα μας προειδοποιούν για ένα νέο κύμα πανδημίας που θα φέρει λένε οι ειδικοί και άλλες εκατόμβες ( μάθαμε και τη λέξη) νεκρών.

Από τη μια μας τρομοκρατούν από την άλλη όμως γίνονται εκδηλώσεις με εκατοντάδες και χιλιάδες κόσμου. Είδα σε σάιτ κ. Τουρνιδη για μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ελιά, χθες δημοσιεύτηκε επίσης σε διάφορα τοπικά σάιτ για μια χριστουγεννιάτικη συναυλία του ...δήμου.

Είπε κανείς και δεν το κατάλαβα ότι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάμε;
Μάλιστα λένε ότι όσοι νόσησαν από τη Δέλτα νοσούν τώρα μέσα σε λίγους μήνες από την όμικρον.

Εγώ πάντως σε κάποιες φωτογραφίες που ήταν και επίσημοι, δεν είδα να φορούν μάσκα, μου θυμίζει το δάσκαλε που εδίδασκες και λόγο δεν εκράτεις.
\



Έχω και μια τελευταία απορία.
Σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και στο δήμο μας φυσικά ο κορονοϊός δεν κολλάει σε πανηγύρια και γιορτές αλλά κολλάει στα δημοτικά συμβούλια.

Οι άρχοντες φοβούνται να βρεθούν 25-30 άτομα αλλά δεν φοβούνται όταν βρίσκονται 100.( Στο ανατολικό παρακολουθούσα πολλά συμβούλια από κοντά , τώρα ούτε οι σύμβουλοι δεν τα παρακολουθούν).

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.