# #

5 Δεκ 2020

Η νηπιαγωγός στο επάγγελμα, σύζυγος του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου. διοικήτρια του νοσοκομείου "Αγιος Σάββας", κάνει ΕΔΕ σε βάρος νοσοκόμων γιατί ασθένησαν από κορονοϊό. (Απίστευτο και όμως αληθινό)

 Μια απίστευτη είδηση..... 

Το ανέφερε κάποιο από τα κανάλια τους;  Όχι , ε;


Αυτή η φαιδρή διοικήτρια του "Άγιου Σάββα" που κάνει πάλι... ΕΔΕ (!) για να τιμωρήσει νοσηλεύτριες (!!) επειδή αρρώστησαν οι ίδιες ( !!! ) γιατί παραμένει ακόμα στην θέση της Β. Κικίλια; 

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν τον ξέρουμε, αλλά μπορούμε να τον υποψιαστούμε;μας γράφει ο γνωστός αγωνιστής γιατρός Πάνος Παπανικολάου στον λογαριασμό που διαθέτει στο twiiter.

Το γεγονός, ομολογούμε ότι το αγνοούσαμε, αλλά σαν είδηση είναι απίστευτη: 

Βρέθηκε διοικήτρια νοσοκομείου που κάνει Ενορκη Διοικητική Εξέταση για να εντοπίσει ευθύνες ώστε να τιμωρήσει νοσοκόμες επειδή ασθένησαν από κορονοϊό! 

Και μόνο που το διαβάζεις σου φαίνεται αδιανόητο! 

Οι ηρωίδες νοσηλεύτριες -όπως είναι και όλο το προσωπικό του ΕΣΥ- που ξεπερνούν κάθε βιολογικό όριο αντοχής για να ανταποκριθούν στο λειτούργημα που κάνουν, εν μέσω της θανατηφόρας πανδημίας, θα πρέπει να απολογηθούν γιατί αρρώστησαν!

Αυτή η κυρία διοικήτρια του νοσοκομείου "Αγιος Σάββας" - Όλγα Μπαλαούρα, λέγεται, είναι νηπιαγωγός στο επάγγελμα και σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, δεν είναι απλώς γραφική όπως την χαρακτηρίζει ο Νευροχειρουργός, γιατρός και γ.γ της ΟΕΝΓΕ. 

Αν θέλαμε να εκφραστούμε ελεύθερα θα ξεπερνούσαμε τα όρια της κόσμιας διατύπωσης και θα σχολιάζαμε από που αντλεί τόση προκλητικότητα -για να το πούμε όσα πιο κομψά μπορούμε- η κ. Διοικήτρια του νοσοκομείου.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.