# #

2 Ιαν 2020

Αυτό που ο Ερντογάν δεν το περιμένει και θα βρεθεί προ εκπλήξεως...

Το μεγαλοφυές σχέδιο του Μητσοτάκη για να νικήσει τον Ερντογάν ...!!!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τα βουνά για να αποφασίσει αν θα κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν άνδρα ή μια γυναίκα -αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους ανθρώπους που ζουν στα βουνά αλλά και τις αρκούδες που έχουν πέσει σε χειμέριο ύπνο- αλλά, τελικά, έκανε την έκπληξη και αποφάσισε με ποιο τρόπο θα χειριστεί την Τουρκία στο θέμα της ΑΟΖ και των γεωτρήσεων.
Μπορεί δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης να λέει πως είμαστε έτοιμοι να ...
πάμε στη Χάγη -μην φτιάχνετε βαλίτσες, δεν θα πάμε όλοι στη Χάγη- αλλά στην πραγματικότητα το σχέδιό του είναι άλλο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καλέσει την Τουρκία να στείλει ερευνητικά πλοία και γεωτρύπανα στην Κρήτη αλλά και σε όποιο άλλο σημείο του Αιγαίου επιθυμεί.

Αυτό είναι κάτι που ο Ερντογάν δεν το περιμένει και θα βρεθεί προ εκπλήξεως.

Μπορεί ο Ερντογάν να απειλεί πως θα στείλει ερευνητικά πλοία και γεωτρύπανα στις ελληνικές θάλασσες αλλά αυτό το κάνει, για να τσιμπάει η Ελλάδα και αυτός να τεστάρει τις αντιδράσεις.

Ο Ερντογάν ξέρει πως, αν μπουκάρουν τα τουρκικά πλοία και τα γεωτρύπανα στις ελληνικές θάλασσες, θα πάρουν ανάποδες οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία και οι άλλοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας.

Αυτό το ξέρει και ο Μητσοτάκης.

Οπότε, ο Μητσοτάκης θα πει περήφανα στον Ερντογάν “Έλα, αν είσαι μάγκας να πάρεις τα αέρια της Ελλάδας από τις ΗΠΑ και την Γερμανία που τους ανήκει η Ελλάδα”.

Εκεί ο Ερντογάν θα κωλώσει γιατί θα πλακώσουν οι Αμερικάνοι στο Αιγαίο και θα κάνουν τους Τούρκους με τα κρεμμυδάκια.

Βέβαια, μπορεί ο Ερντογάν να κάνει συμφωνία με τους Αμερικανούς να πάρει η Τουρκία τα αέρια της Ελλάδας και να τα μοιράσουν με τους Αμερικάνους, οπότε η Ελλάδα θα μείνει μπουκάλα αλλά έτσι είναι η πολιτική· έχει και ρίσκο η πολιτική, πώς νομίζετε ότι βρέθηκε η Ελλάδα χρεοκοπημένη, υποθηκευμένη και με πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη; Από τα πολλά ρίσκα.

Τα ζώδια λένε πως το 2020 θα είναι πολύ καλή χρονιά για τον Ιχθύ, οπότε αυτό ευνοεί τον Κυριάκη Μητσοτάκη που είναι ψαράκι.

Βέβαια, και ο Ερντογάν είναι Ιχθύς αλλά ο Ερντογάν έχει ανάδρομο Ερμή και Αλλάχ, οπότε θα πέσουν αχ και βαχ.

Ο Μητοστάκης έχει σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο του αλλά ο οίκος είναι Airbnb, οπότε δεν πιάνεται.

Το 2020 οι Ιχθείς μπορεί να αποκτήσουν παιδί, οπότε παίζει ο Μητσοτάκης με τον Ερντογάν να πάνε να γαμηθούvε και να κάνουν ένα μωράκι.

Να τους ζήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.