# #

20 Δεκ 2019

ΑΥΤΑ κάνουν οι "αναρχικοί"...!!!

Ο Δ. Ινδαρές, δεν είναι ούτε αναρχικός, ούτε οροθετικός, ούτε πρόσφυγας. Είναι το μέλλον σας...Στο ηχητικό απ’ την ταράτσα του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ (όσο τα ΜΑΤ χτυπάνε εκείνον και την οικογένειά του, ενώ του περνάνε χειροπέδες και του φοράνε κουκούλα για να μην ακούγεται όσο φωνάζει) τον ακούμε να λέει στους αστυνομικούς, πως συμπεριφέρονται σαν «Aναρχικοί που ...
καίνε μαγαζιά από ιδεοληψία»

Αναδημοσιεύεται από το Facebook με την άδεια του συντάκτη. 

Χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, απλά να αναφέρουμε πως είναι γνωστό τοις πάσι, πως ο σκηνοθέτης είναι ένας πολύ ήρεμος και πράος άνθρωπος, δεξιών πεποιθήσεων, που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ο ορισμός δηλαδή, αυτού που χαρακτήρισε χθες στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μεσαία τάξη». 

Αυτό που ΕΧΕΙ σημασία, είναι πως η ΠΡΩΤΗ αντίδραση ενός 50άρη ανθρώπου που πέφτει αποδεδειγμένα, θύμα αστυνομικής βίας (επίσημα ιατρικά πορίσματα 2 νοσοκομείων, αναφέρουν, πέρα από τους μώλωπες λόγω ξύλου και τραύματα από πλαστικές σφαίρες) είναι το μυαλό του να πάει στους αναρχικούς και τις ιδεοληψίες τους (ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΑΤ) γιατί εννοείται, όπως τον έχουν ενημερώσει (χρόνια τώρα, κάνοντάς του το μυαλό ΚΙΜΑ, εκείνου και εκατομμυρίων άλλων Ελλήνων) όλα τα μεγάλα ΜΜΕ στην Ελλάδα, ΑΥΤΟ κάνουν οι αναρχικοί: μπαίνουν στα σπίτια του κόσμου, τους πλακώνουν στο ξύλο, τους πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες, τους φοράνε κουκούλα, τους γδύνουν, τους πετάνε στη ταράτσα, τους συλλαμβάνουν, τους προσαγάγουν χωρίς έστω τα παπούτσια τους και δεν τους αφήνουν να δουν καν δικηγόρο. 

Στον Δημήτρη Ινδαρέ, έχει συμπαρασταθεί όλος ο αναρχικός και αριστερός κόσμος της χώρας, όχι γιατί περιμένει κάτι, όπως δεν περιμένει και τίποτα από τους πρόσφυγες, όπως δεν περίμενε και τίποτα από την περίπτωση της δολοφονίας του Ζακ, όπως δεν περίμενε τίποτα από τη συμπαράσταση στον Νίκο Ρωμανό και στην οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μετά τη δολοφονία του. 

Οι άνθρωποι της (κατά Κυριάκο Μητσοτάκη) «Δικής του τάξης» ΔΥΟ μέρες τώρα τον αποκαλούν κάθαρμα, άπλυτο, καθίκι, καταληψία και ρωτάνε τι έκανε 6 το πρωί αυτός και η οικογένειά του, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! Αυτά για όσους κανονικούς Κυρ-Παντελήδες νομίζουν, πως άφου είναι τώρα τα δικά τους παιδιά στην εξουσία, θα είναι μια χαρά και κανείς δεν θα τους πειράξει.. 

Που δεν τρομάζουν, που δεν τους ενδιαφέρει ο δίπλα τους άνθρωπος. 

Ο Δημήτρης Ινδαρές, δεν ήταν ούτε αναρχικός, ούτε οροθετικός, ούτε gay, ούτε πρεζάκι, ούτε πρόσφυγας. 

Είναι το μέλλον σας. 

Πηγή: https://thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.