# #

16 Ιουλ 2019

Προκλητικός και πάλι ο απίστευτος πρώην υπουργός -που είχε το θράσος να ισχυρίζεται ότι «μαζί τα φάγαμε»!!!!!!!!


Έξαλλος ο Παγκαλος γιατί του έκοψαν δυο αστυνομικούς από την πολυπληθή αστυνομική φρουρά του.

Είναι γνωστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια η θρασύτητα και η προκλητικότητα του Θεόδωρου Πάγκαλου, από την εποχή ακόμα πού ήταν ενεργός πολιτικός παράγοντας του τόπου.
Όμως κάθε φορά ο πρώην υπουργός τον ΠΑΣΟΚ έχει την ικανότητα να ξεπερνά σε θράσος τον εαυτό του, ακόμα και τώρα που έχει «συνταξιοδοτηθεί» από την πολιτική και ουδείς τον..
αναζητά.
Τρανό παράδειγμα το γεγονός που αποκαλύπτει τα http://www.newsbreak.gr, ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος έγινε έξαλλος επειδή αφαιρέθηκαν οι δύο από τους έξι αστυνομικούς της φρουράς του. Μάλιστα, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά προχώρησε και σε διαμαρτυρίες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Βεβαίως η αφαίρεση δύο φρουρών από τον Θεόδωρο Πάγκαλο εντάσσεται στο σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση του αριθμού των αστυνομικών που απασχολούνται στη φύλαξη πολιτικών και άλλων προσώπων, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνόμευση στις γειτονιές και να αισθανθούν οι πολίτες πιο ασφαλείς. Κι όμως, την ώρα που η πάταξη της εγκληματικότητας είναι κυρίαρχο καθήκον κάθε ευνομούμενης Πολιτείας, αυτός ο απίστευτος πρώην υπουργός -που είχε το θράσος να ισχυρίζεται ότι «μαζί τα φάγαμε»- έχει και την απαίτηση ο φορολογούμενος Έλληνας πολίτης να πληρώνει έξι -όχι έναν και δύο, αλλά έξι- αστυνομικούς για να τον φρουρούν!
Καλά Θα κάνει ο κ. Πάγκαλος να μην τσαντίζεται που του έμειναν τέσσερις αστυνομικοί -με έξοδα του Δημοσίου για προσωπική του φρουρά, αλλά να καταλάβει ότι έξαλλη είναι η κοινωνία που μαθαίνει ότι δεν του αρκούν κιόλας. Εκτός κι αν προκαλεί εσκεμμένα προκειμένου δια της «φασαρίας» να εξασφαλίσει τη συνεχή παράταση του προκλητικού καθεστώτος της φύλαξης του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.