# #

6 Απρ 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα απαιτήσω να αλλάξει η γραμματοσειρά στη συμφωνία των Πρεσπών»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα απαιτήσω να αλλάξει η γραμματοσειρά στη συμφωνία των Πρεσπών

Δυναμική εμφάνιση έκανε χθες στη βόρεια Ελλάδα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε ομιλία του δεσμεύτηκε να αλλάξει την ...γραμματοσειρά στη συμφωνία των Πρεσπών μόλις το κόμμα του γίνει κυβέρνηση.

Μιλώντας σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποιεί στη βόρεια Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αμείλικτος, τονίζοντας ότι η γραμματοσειρά της συμφωνίας επιλέχθηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού.
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα αφήσει έτσι την συμφωνία που έκανε ο κύριος Τσίπρας. Θα απαιτήσουμε από την επόμενη κιόλας μέρα να αλλάξει η γραμματοσειρά της συμφωνίας» είπε.
«Έχω ήδη δώσει εντολή στους γραφίστες του κόμματος να επιλέξουν από το Word μια εθνικά υπερήφανη γραμματοσειρά, δείχνοντας έτσι στους εταίρους μας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν παίζει με τα εθνικά θέματα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο.

Με το Μακεδονία Ξακουστή θα μπαίνουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την απόφαση του ότι από εδώ και στο εξής, οι βουλευτές του κόμματος θα μπαίνουν στην ολομέλεια της Βουλής, τραγουδώντας το Μακεδονία Ξακουστή.
Σύμφωνα με την απόφαση, σε όλες τις συνεδριάσεις μέχρι τις εκλογές, οι βουλευτές του κόμματος θα μπαίνουν με ρυθμικό τζόγκινγκ στη Βουλή τραγουδώντας το γνωστό τραγούδι, ενώ τα παραγγέλματα θα τα δίνει τσιρίζοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.