# #

4 Μαΐ 2018

Συνάντηση του Φορέα Τουρισμού και Ανάπτυξης Λεπτοκαρυάς με υποψήφιο Δήμαρχο


 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος χτες το βράδυ συναντήθηκε με  μέλη του Φορέα Λεπτοκαρυάς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του τόπου.

Καλή η κουβέντα που έγινε,καλή και η κίνηση του Γερολιόλιου να ζητήσει από τον Φορέα Τουρισμού και Ανάπτυξης της Λεπτοκαρυάς να ενημερωθεί.

Ο Πρόεδρος του Φορέα αλλά και τα μέλη του ενημέρωσαν τον κ.Γερολιόλιο για τα προβλήματα.
Να θυμίσουμε εδώ, ότι ο Φορέας έχει υποβάλει υπόμνημα στον Δήμο από πέρυσι για  τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ειδικά το καλοκαίρι  αλλά  δεν έχουμε πάρει ποτέ απάντηση.

Έχουμε φτάσει στο καλοκαίρι,οι πρώτοι τουρίστες έχουν ήδη αφιχθεί στον τόπο μας και δυστυχώς η κατάσταση ειδικά στην ...
παραλία της Λεπτοκαρυάς είναι απογοητευτική ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

 Από τον Φορέα ζητήσαμε εδώ και 2 μήνες σχεδόν συνάντηση με τον Δήμαρχο με σκοπό να λύσουμε έστω κάποια θέματα πριν καταφτάσουν οι πρώτοι τουρίστες αλλά....ο Δήμαρχος είναι πολύ απασχολημένος για να ασχοληθεί με τη Λεπτοκαρυά.

Έγιναν και συναντήσεις όλων των συλλόγων της Λεπτοκαρυάς με πρωτοβουλία του Φορέα , της κ.Σαλιώρα καθώς και του κ.Κατσιούλα έτσι ώστε συντονισμένα και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Δήμο να καθαρίσουμε και να καλλωπίσουμε την Παραλία υιοθετώντας ο κάθε σύλλογος από ένα κομμάτι της Παραλίας αλλά οι υπόλοιποι Σύλλογοι αλλά και οι περισσότεροι καταστηματάρχες της Παραλίας αδιαφόρησαν.

Ο Φορέας αγόρασε κουκουναριές και με τη συμπαράσταση της κα.Σαλιώρα και του Προέδρου τις φύτεψε στη θέση "Κοχύλι" .

Έγινε και κάποιος καθαρισμός στην Παραλία με το μηχάνημα του Δήμου,ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί.

Τα προβλήματα όμως είναι πάρα πολλά ...
Πάλι στον αυτόματο ο τουρισμός..
Δυστυχώς δε σεβόμαστε τον τόπο μας, ούτε και τους τουρίστες που επιλέγουν τη Λεπτοκαρυά .

Τα σχόλια των τουριστών στο διαδίκτυο δεν είναι καθόλου θετικά σε ότι έχει σχέση με την καθαριότητα και την αμμουδιά αλλά και τη θάλασσα (ο Βιολογικός έγινε το γεφύρι της Άρτας).

Έτυχε να βρεθούμε σε έναν υπέροχο τόπο αγαπητοί συγχωριανοί...
Δυστυχώς δεν είμαστε αντάξιοί του.

ΚΑΙ...Το προεκλογικό πανηγύρι έχει ήδη αρχίσει....
Αρκετοί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι αλλά και δεκάδες οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα αρχίσουν ξαφνικά να ενδιαφέρονται θεωρητικά για τον τόπο μας...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.