# #

6 Σεπ 2017

Γελάει όλη η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη που... καταπολεμά την οικογενειοκρατία


Πλήθος σχολίων και αντιδρασεων προκαλεί η χθεσινή απόφαση Μητσοτάκη να μη συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο ο Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του βουλευτή Πειραιά Ιωάννη Τραγάκη

Το θέμα απασχολεί την επικαιρότητα, δεδομένου ότι προκαλεί σκέψεις και σχόλια η... μάχη του γόνου της οικογένειας Μητσοτάκη κατά της οικογενειοκρατίας.

«Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος..
προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή στάθηκε πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά, ο οποίος προεξόφλησε  την υποψηφιότητα του γιου του στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

«Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί», δήλωσε συγκεκριμένα ο βουλευτής, αναφέροντας ότι «στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά». 

Άλλες οι βουλές του προέδρου του κόμματος όπως φάνηκε.

Ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σχολίασε: 
"Μετά την αντίδραση Κυριάκου - του κατεξοχήν εκπροσώπου της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα - στην ανακοίνωση του πατρός Τραγάκη για την υποψηφιότητα του υιού, ελπίζω να έγινε κατανοητό στους υποψήφιους "τραγάκηδες" το παλιό εκείνο απόφθεγμα που έλεγε ότι "ο καπιταλισμός είναι το καλύτερο σύστημα, αλλά έχει λίγες θέσεις"..."

Ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζει την απόφαση Μητσοτάκη μέσω twitter ως εξής:
"Ο Κυρ.Μητσοτάκης, γιος πρώηνΠρωθυπουργού, αδελφός πρώην Υπουργού κ θείος Περιφερειάρχη, μέσω Τραγάκη, κατά της οικογενειοκρατίας. Πειστικός!"
left

 http://www.periodista.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.