# #

18 Φεβ 2017

Υποταγή στην τραπεζική μαφία: η κυβέρνηση Τσίπρα προσλαμβάνει την τράπεζα Rothschild

Αποτέλεσμα εικόνας για Υποταγή στην τραπεζική μαφία: η κυβέρνηση Τσίπρα προσλαμβάνει την τράπεζα Rothschild

Η είδηση Θα μπορούσε να μεταφραστεί ως απόπειρα της κυβέρνησης Τσίπρα να εισάγει περισσότερους "παίχτες" της διεθνούς τραπεζικής μαφίας στο αδιέξοδο ζήτημα του Ελληνικού χρέους, μήπως και καταφέρει να φύγει από τον ζουρλομανδύα του ευρώ, με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις.

Καθώς η Ελλάδα έχει ξεμείνει από εναλλακτικές και πραγματικούς συμμάχους, η κυβέρνηση φοβάται ότι μια έξοδος από το ευρώ, λόγω αδιαλλαξίας Σόιμπλε και δανειστών, θα οδηγούσε την Ελλάδα, αλλά και την ευρωζώνη, εκτός ελέγχου. Αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο γεγονός ότι ο Τσίπρας πήγε στις διαπραγματεύσεις με τους σαδιστές της Τρόικα "καλή τη πίστει", χωρίς να έχει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για Grexit με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.

Έτσι, μετά το νέο αδιέξοδο που διαφαίνεται, η μόνη επιλογή για την κυβέρνηση είναι να δηλώσει υποταγή (και πάλι) στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ, προκειμένου να βγει η χώρα από την ευρω-φυλακή και τον ζουρλομανδύα της λιτότητας, του σαδο-μονεταρισμού και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της καταστροφής, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Σύμφωνα με το Russia Today, που επικαλείται πηγές των Financial Times, η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να προσλάβει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στα τραπεζικά καρτέλ, την επενδυτική τράπεζα Rothschild, που θα συμβουλεύει την Αθήνα σε ότι αφορά το χρέος, συμπεριλαμβανομένων και των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα δώσει "γη και ύδωρ" στα καρτέλ εφόσον καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το ευρώ, προκειμένου να "εξαγοράσει" τη βεβαιότητα ότι δεν θα υποστεί έναν νέο, άγριο οικονομικό πόλεμο. 

Που σημαίνει ότι θα δώσει τα καλύτερα "φιλέτα" του Ελληνικού δημοσίου, αφού ξέρει ότι η Τρόικα θα λεηλατήσει τη χώρα έτσι και αλλιώς. 

Πρόκειται όμως για αυταπάτη, αφού με τον τρόπο αυτό, αργά ή γρήγορα η χώρα θα τεθεί και πάλι υπό την ομηρία των τραπεζικών καρτέλ.

Η μοναδική πραγματική επιλογή που έχει η Ελλάδα είναι ένα σχέδιο Grexit με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Που σημαίνει απαραίτητα, άμεση διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και κεντρική τράπεζα υπό πλήρη δημόσιο έλεγχο. Δυστυχώς, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν φαίνεται διατεθειμένη και ικανή να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, γι'αυτό και υποτάσσεται στη λογική του "λιγότερο χειρότερου" συμβιβασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα ήταν πάντα δέσμια ορισμένων τραπεζικών καρτέλ. Απλά η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει να φέρει περισσότερους παίχτες στο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι βγει από το τέλμα μέσα από μια ισορροπία τρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.