# #

1 Νοε 2016

Οι Έλληνες θα κάνουν και πάλι το θαύμα τους.

tzimis-panousis
Όπως δείχνει η έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, το ιδιωτικό χρέος πλησιάζει το δημόσιο χρέος. Με σταθερά βήματα, μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο, μπορούμε να καταφέρουμε το ιδιωτικό χρέος να ξεπεράσει το δημόσιο χρέος.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, όλες οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις των ιδιωτών -«κόκκινες» οφειλές στην εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες και τις ΔΕΚΟ- έχουν ξεπεράσει τα 230 δισεκατομμύρια.

Το δημόσιο χρέος είναι σήμερα γύρω στα ...
328 δισεκατομμύρια.

Μπορούμε να στείλουμε το ιδιωτικό χρέος πάνω από το δημόσιο χρέος.

Με αυτό τον τρόπο, θα αποδείξουμε πως το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το δημόσιο χρέος αλλά το χρέος των ιδιωτών.

Είναι συγκινητική και ηρωική η προσπάθεια των Ελλήνων να στείλουν το ιδιωτικό χρέος πάνω από το δημόσιο χρέος και να αποδείξουν την διεθνή συνωμοσία σε βάρος της χώρας μας.

Δεν είναι μικρή επιτυχία να έχουμε φτάσει το ιδιωτικό χρέος στα 230 δισεκατομμύρια, όταν το ΑΕΠ της χώρας είναι στα 176 δισεκατομμύρια.

Μιλάμε για έναν άθλο, ένα νέο έπος του ’40.
Όχι, δεν είναι φούσκα η ελληνική οικονομία. Μια χαρά τα πάει.

Αν δεν πληρώνονται καθόλου και ποτέ οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι προμηθευτές και οι υπόλοιποι, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Οι εξαγωγές μειώνονται, οι επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο ή την κάνουν από την Ελλάδα, οι Έλληνες μεταναστεύουν, η ιδιωτική κατανάλωση μειώνεται εξαιτίας των φόρων, τα έσοδα από τον τουρισμό μειώθηκαν, όλα είναι πάρα πολύ θετικά και αισιόδοξα, και ας σταματήσει επιτέλους η γκρίνια, η μιζέρια και η στείρα κριτική.

Το μόνο που με ανησυχεί κάπως είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η Ελλάδα το 2017 θα επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Βέβαια, τα ίδια έλεγαν το 2010 για το 2011, το 2011 για το 2012, το 2012 για το 2013, το 2013 για το 2014, το 2014 για το 2015 και το 2015 για το 2016.

Οπότε, είμαι βέβαιος πως η Ελλάδα θα τους διαψεύσει και πάλι.

Οι Έλληνες θα κάνουν και πάλι το θαύμα τους.

Πάμε αδέρφια!
Γερά!


http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.