# #

29 Οκτ 2016

Τον Πολύδωρα ( τον άνθρωπο που μιλούσε για συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή ) ,προτείνει η κυβέρνηση για πρόεδρο του ΕΣΡ γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν μπορούσε...



Η κυβέρνηση προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι απασχολημένος αυτή την εποχή και αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.



Μετά την επιλογή Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η επιλογή Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση και βάζει δεξιούς σε όλα τα πόστα, για να σπάσει λίγο η πασοκίλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση αλλά θέλει να διαλέξει αυτός τους δεξιούς της κυβέρνησης, ώστε να είναι γνήσιοι δεξιοί και όχι τίποτα αδερφές.

Είναι προφανές πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκει πολύ κεντρώο και φλώρο τον...
Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν τον εμπιστεύεται για ηγέτη της Δεξιάς.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να βάλει δεξιούς υπουργούς σε όλα τα υπουργεία και μετά να χτυπήσει και την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, για να είναι πρωθυπουργός για πάντα· τώρα ο Τσίπρας ψάχνει να βρει καμιά θέση για να χώσει τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Καρατζαφέρη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού. Γιατί είναι εξουσιολάγνος. Και αδιαφορεί τόσο για τη χώρα όσο και για τους πολίτες. Μόνο ο κώλoς του τον νοιάζει.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός ως ο άνθρωπος που θα έδιωχνε το ΔουΝουΤου και έγινε ο πρωθυπουργός που παλεύει να φέρει το ΕΣουΡου.

Βέβαια, το ΕΣΡ -όσο υπήρχε- το ξέραμε επειδή ασχολιόταν με το αν φαίνεται η κιλότα της Μενεγάκη και αν έπρεπε να πει τη λέξη «μoυνί» ο Λαζόπουλος.

Ευτυχώς δεν υπάρχει ΕΣΡ στο Διαδίκτυο, οπότε μπορώ να γράψω πως γ@μιέται το ΕΣΡ, χωρίς να παρεξηγηθεί το ΕΣΡ. Που δεν υπάρχει, άλλωστε.

Εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία, η Ελλάδα ασχολείται με το ΕΣΡ.

Μνημόνια μέχρι τα τρισέγγονα των τρισέγγονων του Πολύδωρα.


(Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο άνθρωπος που μιλούσε για συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή. Λες και δεν συνεργάζονται. Όλοι συνεργάζονται μια χαρά. Απόδειξη ο Τσίπρας.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.