# #

9 Ιαν 2016

Μικροί θεούληδες οι ιθύνοντες του ΠΑΜΕ


Ουκ ολίγη κριτική έχει γίνει στο παρών ιστολόγιο στην ηγεσία του ΚΚΕ, όχι άδικη κατά την γνώμη μας με τον πυρήνα της κριτικής να βρίσκεται ότι το ΚΚΕ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων από το 2011 και μετά.....(Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε βέβαια, και μετά την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ)

Σήμερα όμως είναι η μέρα του.............


Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την πρωινή του κινητοποίηση εναντίον του φονικού ασφαλιστικού που προτείνει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Μικροί θεούληδες οι ιθύνοντες του ΠΑΜΕ αφού έβαλαν λίγους διαδηλωτές σε τουριστικά λεοφωρεία τα πήγαν στο Μαξίμου, όπου ως τουριστικά δεν εμποδίστηκαν, και μετά οι διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο του πρωθυπουργικού μεγάρου.

 Τρολοκίνηση του ΚΚΕ, που επιτέλους μόνο μούχλα δεν φανερώνει.

Στην συνέχεια και αφού ενώθηκαν οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν έκαναν παρέλαση αλλά μαχητική διαδήλωση. Έσπασαν το αστυνομικό κλοιό στα λουλουδάδικα, και ανέβηκε λίγο και η αυτοπεποίθηση μας, βρε γαμώτο!

Μετά είδαμε τα ΜΑΤ του Τσίπρα να δέρνουν (και πάλι), όπως τον παλιό καιρό επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.!

Αναμένουμε από την ηγεσία του ΚΚΕ πολλά περισσότερα στην κατεύθυνση των αγώνων που έδωσε μέχρι την μεταπολίτευση, γιατί μετά ολίγον τα σκάτωσε κατά την προσωπική μας και ανευ αξίας γνώμη!

http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/01/blog-post_708.html#ixzz3wjtDFd9t

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΚΕ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ
    ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.