# #

15 Δεκ 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας αν είχε φύγει τη νύχτα της συμφωνίας, δεν θα ήταν σήμερα στη θέση να βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων, να ξεπουλάει τα αεροδρόμια και να κυνηγάει καστανάδες.

tsipras paul mason

Μιλώντας στον Πολ Μέισον για το ντοκιμαντέρ #ThisIsACoup, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως, αν έφευγε τη νύχτα της συμφωνίας, θα γινόταν ήρωας για μια βραδιά, οπότε προτίμησε να γίνει προδότης για πάντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως η καρδιά του έλεγε «όχι» αλλά του την έχουν πέσει και πιο άσχημες γκόμενες από την ...
Μέρκελ, και αυτός -επειδή δεν ήθελε να τις πληγώσει- τους καθόταν.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, αν έφευγε εκείνη τη νύχτα, θα ήταν καταστροφικό όχι μόνο για αυτόν αλλά και για την πλειοψηφία των Ελλήνων, οπότε άκουσε το μυαλό του που του έλεγε πως πρέπει να σωθούν οι Τράπεζες, ενώ οι Έλληνες και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μπορούν να πάνε να γαμηθούνε.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως, αν είχε φύγει τη νύχτα της συμφωνίας, δεν θα ήταν σήμερα στη θέση να βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων, να ξεπουλάει τα αεροδρόμια και να κυνηγάει καστανάδες.

Δεν έχει πλάκα που τα κάνω εγώ όλα αυτά, αν και έλεγα να με ψηφίσουν για να κάνω τα ακριβώς αντίθετα;» ρώτησε σκασμένος στα γέλια τον Πολ Μέισον ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, οι Έλληνες έχουν συνηθίσει σε απατεώνες πρωθυπουργούς και δεν ήθελε να είναι αυτός που θα αποδεικνυόταν τίμιος γιατί θα εξέθετε τους προηγούμενους πρωθυπουργούς, και αυτό δεν θα ήταν σωστό.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό να παραιτηθεί -αφού κανείς δεν παραιτείται ποτέ στην Ελλάδα και δεν ήθελε να χαλάσει την παράδοση- γιατί ήθελε να δείξει στους Έλληνες πως είναι καλό να εξευτελίζεσαι και να είσαι πιόνι και δούλος.

Κάποτε, ο απατεώνας Τσίπρας θα αντιληφθεί πως μπορεί να γινόταν ήρωας για μια μέρα το βράδυ που εξευτέλισε τους πολίτες και την δημοκρατία, αλλά η χώρα θα είχε μέλλον και ελπίδα.
Αυτός προτίμησε την υποταγή και να σώσει τον κώλο του.
Και έστειλε τη χώρα στην εθνική κατάθλιψη και στο άδοξο τέλος.


 http://pitsirikos.net

1 σχόλιο:

  1. Αλέξης Τσίπρας Έλληνες και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μπορούν να πάνε να γαμηθούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.