7 Νοε 2015

Ευτυχώς που υπάρχει η Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο ακρογωνιαίος

 λίθος της Δημοκρατίας μας

Jo Di 2

Μετά την δημοσιότητα που πήρε η επίθεση των νεοναζιστών κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, πολλοί βουλευτές ζήλεψαν την δόξα του Γιώργου Κουμουτσάκου και θέλουν και αυτοί να δεχτούν επίθεση.

Σύμφωνα με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του-, μια επίθεση από χρυσαυγίτες...
μπορεί να απογειώσει την καριέρα ενός βουλευτή.

«Αν δεχτώ μια επίθεση από χρυσαυγίτες, θα είμαι πια ένας σύγχρονος Γρηγόρης Λαμπράκης» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μαζί του συμφώνησαν ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ήταν δίπλα του στο καφενείο της Βουλής, και έπιναν παρέα τον φρεντοτσίνο τους.

Κάποιοι βουλευτές αναζητούν χρυσαυγίτες για να τους ζητήσουν να τους επιτεθούν, ώστε να γίνουν αγωνιστές της Δημοκρατίας.

Υπάρχουν και βουλευτές που ψάχνουν χρυσαυγίτες για να τους μαχαιρώσουν ελαφρά, ώστε η επίθεση να είναι ακόμα πιο πειστική και να μην έχει κανείς αμφιβολία για το πόσο δημοκράτες είναι.

Ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προσφέρει σε δέκα χρυσαυγίτες δυο εκατομμύρια ευρώ για να τον μαχαιρώσουν στο δεξί κωλoμέρι, ενώ τους υπόσχεται πως, αν συλληφθούν, θα πάει στο δικαστήριο και θα ζητήσει να αθωωθούν, γιατί, ως αγωνιστής της Δημοκρατίας, είναι και μεγαλόκαρδος και δεν έχει εκδικητική διάθεση απέναντι στους επίδοξους δολοφόνους του πως τον μαχαίρωσαν στον ποπό.

Όλοι οι βουλευτές έχουν αντιληφθεί τη σημασία που έχει η Χρυσή Αυγή για την Δημοκρατία μας.
Η Χρυσή Αυγή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας μας.

Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή να κάνει τραμπουκισμούς, όλοι θα είχαν αντιληφθεί πως η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο και όχι μια Δημοκρατία.

Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή να ξεπλένει τους απατεώνες πολιτικούς, οι πολίτες θα έβλεπαν μόνο τους απατεώνες πολιτικούς.

Αλλά υπάρχει η Χρυσή Αυγή, οπότε, αφού οι χρυσαυγίτες είναι νεοναζιστές, οι υπόλοιποι απατεώνες πολιτικοί είναι δημοκράτες. Σατανικό.

Ευτυχώς που υπάρχει η Χρυσή Αυγή.


 http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.