# #

8 Νοε 2015

Γιατί ο Τσίπρας φοβάται τη Ζωή....

Γιατί ο Τσίπρας φοβάται Ζωή και Λαφαζάνη


ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ «ΚΑΙΝΕ» ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και των προαπαιτούμενων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πέρασε και επισήμως τον μνημονιακό Ρουβίκωνα.Τα σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα, οι ριζικές αλλαγές σε ασφαλιστικό και φορολογικό, οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις αλλάζει μια για πάντα τον κοινωνικό χάρτη στη χώρα και φέρνει τον Αλέξη Τσίπρα σε ανάλογη θέση με τους προκατόχους του, Σαμαρά και Παπανδρέου.
Με την ψήφιση των προαπαιτούμενων, η κυβέρνηση «απογαλακτίζεται» πλέον οριστικά από την αντιμνημονιακή ρητορική και τις δεσμεύσεις με τις οποίες κέρδισε τις εκλογές και έρχεται αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα σκληρή και δύσκολα διαχειρίσιμη.
Ο συνδυασμός των μέτρων που ήδη έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται και η σκληρή και αδιάλλακτη στάση των δανειστών,
δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενώ κορυφαία στελέχη των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης δηλώνουν πως πρέπει να είναι έτοιμη για... εντάσεις εντός και εκτός Βουλής.
Πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν είναι ριζοσπαστικό κόμμα και με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου πολλοί τον βάζουν στο... ίδιο τσουβάλι με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, λόγω της... δεξιάς στροφής του Αλέξη Τσίπρα.
Οι «σκληροί» της παράταξης, η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν είναι πλέον στο κόμμα, όπως επίσης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μαζί με τον κ. Λαφαζάνη ηγούνται της Λαϊκής Ενότητας.
Από τα μέσα Αυγούστου, όταν και «αυτομόλησαν» από τον ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου, τα «συντροφικά» πυρά είναι σφοδρά ενώ η Λαϊκή Ενότητα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αφήσει την μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε... χλωρό κλαρί.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται πως το αμέσως επόμενο διάστημα που η κοινωνία θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα βάρβαρα μέτρα του τρίτου μνημονίου, η κοινωνική έκρηξη θα κορυφωθεί. Οι ίδιοι επισημαίνουν πως στις αντιδράσεις θα πρωτοστατήσουν τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας φωτογραφίζοντας ως υποκινητές τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Στην Κουμουνδούρου ξέρουν καλά πως παρά το γεγονός ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν μπήκε στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχουν ισχυρά λαϊκά ερείσματα και μπορούν να ξεσηκώσουν τους πολίτες εναντίον της κυβέρνησης. Όπως ακριβώς είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια επί κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, όταν πρωτοστατούσαν στις αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις του Συντάγματος.
Στα χέρια της Ζωής το «πόθεν έσχες» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ;
Αστικός μύθος ή αλήθεια; Στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορεί μια φήμη αναφορικά με την υπόθεση Πόθεν Εσχες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «δείχνουν» την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την «διαρροή» της υπόθεσης ενώ την κατηγορούν ότι έχει φωτοτυπήσει αποκαλυπτικά έγγραφα του Κοινοβουλίου όσο εκείνη ήταν στην έδρα, και ότι ετοιμάζεται με αυτά ως «όπλα» , να ξεκινήσει νέο «ανταρτοπόλεμο» σε βάρος της κυβέρνησης.
Έτσι, υπενθυμίζουν ότι η αποκάλυψη για τα Πόθεν Εσχες προήλθε από την έως προσφάτως πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία ήταν από τα στελέχη που βρίσκονταν πολύ κοντά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και κατέβηκε υποψήφια και με την Λαϊκή Ενότητα.
Η φήμη έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που ο νυν πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Εσχες, Γιώργος Βαρεμένος φέρεται αποφασισμένος να καλέσει την «προκάτοχό» του κ. Χαραλαμπίδου στην επιτροπή για διευκρινίσεις.
Οι εξελίξεις αυτές δεν αφήνουν αδιάφορο τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος φοβάται εσωκομματικό σεισμό που θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στο εσωτερικό της κυβέρνησης.


http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/640518/giati-o-tsipras-fovatai-zoi-kai-lafazani#ixzz3qtROqdu6

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ήταν εξ' αρχής θνησιγενής. Δεν είχε μέλλον. Τι μέλλον να είχε άλλωστε; Τι μέλλον μπορεί να έχει ένα τσούρμο αριστεροδεξιοί με λανθασμένο δόγμα και με τα κατακάθια της Μεταπολίτευσης επικεφαλής;;;;;; Μεγαλοεργολάβοι,, φοροφυγάδες, ανώμαλοι, αγράμματοι, βασανιστές, σαδιστές, κομπλεξικοί, πολυπολιτισμικοί και Ανθέλληνες είναι οι αξιωματούχοι του. Άνθρωποι, που άπλωναν τα βρακιά τους, για να τα στεγνώνουν στα γραφεία τους. Άνθρωποι, που στα γραφεία τους κατουρούσαν, έτρωγαν και μετά κατέβαιναν και σε καμμιά πορεία. Ποιος θα εξασφάλιζε το μέλλον σε ένα τέτοιο κόμμα; Αυτό το γνώριζαν κυρίως οι εμπνευστές του. Αυτό όμως δεν απασχολούσε το σύστημα, γιατί αυτό το κόμμα είχε τον ρόλο του, στον έλεγχο της αντίδρασης του Έλληνα. Τον βοηθητικό και άρα τον εφήμερό του ρόλο. Αυτός ο ρόλος ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο, με τους αυτόκλητους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ οι οποίοι ΠΛΑΣΑΡΑΝ σαν νίκη τους ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ακριβώς τα ίδια πράγματα με τους προηγούμενους, από τους ακριβώς ίδιους πολιτικούς, που διαιωνίζουν με τον ίδιο απόλυτο τρόπο τα συλλογικά-οικογενειακά τους συμφέροντα, σαν να επρόκειτο περί αθανάτων προσώπων.
    Τώρα, που ΕΔΕΣΑΝ την Ελλάδα στη σκλαβιά του Μνημονίου και των ΑΙΩΝΙΩΝ ΧΡΕΩΝ τα οποία ποτέ δεν θα μειώνονται, φοβούνται την αντίδρασή των Ελλήνων. Φοβούνται μια κατάσταση, όπου η απελπισία του ΛΑΟΥ θα δράσει εις βάρος της λογικής. Κοντά στους παλιούς ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ βλέπουμε και τους καινούργιους. Αν πριν μερικά χρόνια πρωταγωνιστούσαν ο γιωργάκης και ο αντωνάκης οι πιτσαδόροι, ο βαγγέλας ο Σαλλονικιός τώρα υπάρχουν οι νέοι υπάλληλοι, οι Gay των μη κυβερνητικών οργανώσεων οι παρδαλοί στρατοί του Ρότσιλντ και του Σόρος. Με τον πρώην Κνίτη και εσαεί σταλινικό Τσίπρα, ο οποίος αφού διαβεβαίωσε τα αφεντικά ότι τα μεγάλα λόγια είναι για το πόπολο, μπόρεσε και ολοκλήρωσε την πλήρη υποταγή της Ελλάδας.
    Οι Έλληνες σήμερα πληρώνουμε τα γραμμάτια τής Μεταπολίτευσης. Τους Έλληνες τους πρόδωσαν οι κληρονόμοι τής Μεταπολίτευσης, για να συνεχίσουν κι αυτοί το βόλεμά τους. Οι άχρηστοι γόνοι των άχρηστων, οι οποίοι ονομάστηκαν Εθνάρχες και μας στάλθηκαν σαν δώρα από το εξωτερικό. Ο ανιψιός του δωσίλογου κωφού συνεργάτη του Μέρτεν, ο γιος τού μεθύστακα, ο οποίος αντιλαμβανόταν τους Έλληνες σαν καγκουρό, η κόρη τού Δράκουλα, που μόνος του αποτελεί ένα απόστημα της αθλιότητας και της διαφθοράς και ο ψυχασθενής εγγονός της τρελής Δέλτα. Τώρα που ήρθε η ώρα τού Τσίπρα όλα δείχνουν ότι και πάλι ήταν στημένα. Μετά τον Τσίπρα η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Με τη σίγουρη αδυναμία να τηρήσει τις υποσχέσεις του και να διαιωνίσει την κατάσταση που τον γέννησε, στην πραγματικότητα είναι ο διαχειριστής τής ήττας και της πτώσης τής Μεταπολίτευσης. Της Μεταπολίτευσης, που τεχνητά μας δίχαζε σε δίπολα Αριστεράς και Δεξιάς, προκειμένου να μας δουλεύουν οι ιδιοκτήτες των κομμάτων.
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.