# #

21 Οκτ 2015

«Δεν θα μας πουν οι Εβραίοι ποιους καίγαμε»

JoDI


Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα ανάμεσα στο Ισραήλ και την Γερμανία, μετά την δήλωση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου πως δεν ήταν ο Χίτλερ που επιθυμούσε την γενοκτονία των Εβραίων αλλά ο ...
παλαιστίνιος μουφτής της Ιερουσαλήμ, Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν αλ Χουσέινι.


Η Άνγκελα Μέρκελ πήρε ανάποδες με την δήλωση του Νετανιάχου και είπε πως το Ολοκαύτωμα το έκαναν οι Γερμανοί και δεν μπορεί να τους το πάρει κανείς.

«Όλοι οι Γερμανοί και όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη ξέρουν πως τους Εβραίους τους έκαιγαν οι Γερμανοί και δεν θα επιτρέψουμε στους Εβραίους να το αμφισβητήσουν» δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ.

«Δεν θα μας πουν οι Εβραίοι ποιους καίγαμε» δήλωσε οργισμένη η Άνγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανία απειλεί με Ολοκαύτωμα τους Εβραίους, αν οι Ισραηλινοί δεν παραδεχτούν πως το Ολοκαύτωμα το έκαναν οι Γερμανοί.

Το Ισραήλ απειλεί να ρίξει πυρηνικά στο Βερολίνο, αν η Γερμανία δεν παραδεχτεί πως για το Ολοκαύτωμα ευθύνεται ένας Παλαιστίνιος.

Ο πλανήτης κρατάει την ανάσα του.

(Η παγκόσμια παράνοια είναι πια ολοφάνερη. Όταν ακούσετε το μπαμ, θα ξέρετε τι είναι.)


http://pitsirikos.net

1 σχόλιο:

  1. Δέν πουλάει άλλο τό παραμυθάκι μέ τό ''ολοκαύτωμα'' τών εβραίων. Άς σκεφτούν κάτι καινούριο οί εβραίοι τής μέρκελ, καί περισσότερο οί ντόπιοι εβραιόδουλοι καί κρυπτοεβραίοι νά αποβλακώσουν τά ζώα τής Ελλάδος. Εάν θέλετε νά πούμε αλήθειες μέ αποδείξεις, άς μιλήσουμε γιά τά πολλά ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ πού υπέστη ό Ελληνισμός από διαφορους βαρβάρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.