# #

4 Οκτ 2015

Καβάλησε το καλάμι κι αυτός....

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΜΝΗΜΟΝΑ...



"Ο λαός μάς έχει αποτιμήσει όλους", είπε ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου Προφανώς, αναφερόταν στο 35% του ΣΥΡΙΖΑ και το 2,9% της ΛΑΕ.

Κριτήριο ασφαλές για την αξιολόγηση κομμάτων και πολιτικών από έναν αριστερό. Και μάλιστα από κάποιον που βρισκόταν στο ΚΚΕ εσ. του 1,3-1,8%, κατόπιν στο ΚΚΕ Εσ./Α.Α. του 0,1-0,3%,
στον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ αργότερα, που χαροπάλευαν κάθε φορά για να μπουν στη Βουλή.

Έχεις δίκιο, Νίκο μου! Ο λαός αποτιμούσε και τότε, επί σειρά δεκαετιών. Και σύμφωνα με τη σημερινή λογική σου, πολύ καλά έκανε που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ. 



Ξεχνάς μόνο μια μικρή "λεπτομέρεια":




Το ΠΑΣΟΚ υπερψηφιζόταν σε εποχές που υπήρχε δυνατότητα κοινωνικών παροχών και διαμόρφωσης σταθερών σχέσεων πολιτικής εκπροσώπησης με ευρύτατα λαϊκά στρώματα. Εσείς, βρε δόλιε, κυβερνάτε σε μια συνθήκη κοινωνικής καταστροφής. Μην είσαι και τόσο βέβαιος ότι θα μείνετε για πολύ στις θέσεις που κατέχετε...


Δεν έχουμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με τα όσα έγιναν στην τελετή της παράδοσης - παραλαβής του προεδρείου της Βουλής.


Να θυμηθούμε όπως ένα περασμένο βίντεο που είχαμε αναρτήσει και στο οποίο ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος «ισοπέδωνε» στην κυριολεξία τον Ν. Βούτση.

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.