# #

17 Ιουλ 2015

Πώς καταλαβαίνουμε ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ξεπουλημένοι

Ποιος είναι ο πιο ηλίθιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ?
ant1 varoufakis
Από τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να ψηφίσει νέο Μνημόνιο, είναι κάπως δύσκολο να καταλάβουμε ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιόνια των ολιγαρχών και ποιοι όχι.
Οι ίδιοι οι ολιγάρχες -μέσω των καναλιών τους- μας δείχνουν ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ..
του χεριού τους.
ANT1 ZoiΟ ANT1 -και η ανεξάρτητη «δημοσιογράφος» Μαρία Χούκλη- έχουν λυσσάξει εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Μιλάμε για υστερία. Το γεγονός πως και οι τρεις αυτοί βουλευτές ψήφισαν Όχι στην ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα μέτρα για το νέο Μνημόνιο, πρέπει να είναι εντελώς συμπτωματικό.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δέχονται τις επιθέσεις των καναλιών των ολιγαρχών είναι καθαροί. Δηλαδή, αν δείτε τα κανάλια των ολιγαρχών να επιτίθενται στον Δραγασάκη, τον Σταθάκη και τον Παπαδημούλη -που αυτό αποκλείεται να το δείτε ποτέ-, να ξέρετε πως είναι αδιάφθοροι.
Θα μπορούσε κάποιος να πει πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν Ναι στη συμφωνία για το νέο Μνημόνιο είναι ξεπουλημένοι -και οι άλλοι δεν είναι-, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.
Πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν Ναι, γιατί δεν μπορούν να πιστέψουν πως, μέσα σε έξι μήνες, η Πρώτη Φορά Αριστερά και ο Αλέξης Τσίπρας έχασαν το παιχνίδι.
Έχουν πάθει σοκ. Σύντομα, κάποιοι από αυτούς θα συνέλθουν, αφού θα συνειδητοποιήσουν πως έχουν μετατραπεί σε υποχείρια και -μετά την ψήφιση του Μνημονίου- δεν υπάρχει επιστροφή.
Οπότε, το ασφαλές κριτήριο για να ξέρουμε ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι έντιμοι είναι τα ΜΜΕ των ολιγαρχών.
Όποιοι δέχονται λυσσαλέες επιθέσεις από τα ΜΜΕ της Μαφιοκρατίας είναι λεβέντες και λεβέντισσες.
Και τους στηρίζουμε.
(Επίσης, μετά το νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, θα μάθουμε και ποιος είναι ο πιο ηλίθιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να εμφανίζεται όλη μέρα στα χρεοκοπημένα και παράνομα κανάλια των ολιγαρχών.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.