# #

25 Ιουν 2015

Tα κανάλια νυχθημερόν μας καλούσαν να πληρώσουμε τα χαράτσια αποκαλώντας μας "τζαμπατζήδες"ενώ οι ίδιοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ


Τα κανάλια δεν πληρώνουν. 

Προκλητικότατα οι επιχειρήσεις, που καταπάτησαν δημόσια περιουσία, που κατέλαβαν και οικειοποιήθηκαν παράνομα, τζάμπα φυσικά, τις δημόσιες συχνότητες, δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ από την α' δόση οφειλής δίνοντας έτσι ένα σημαντικό επιχείρημα στους ξένους τοκογλύφους.

Η εφαρμογή του νόμου πρέπει να είναι άμεση αλλιώς θα δημιουργηθεί μείζον πρόβλημα, αφού ο μόνος νόμος που λέει να δώσουν έστω αυτά τα ελάχιστα οι πραγματικά έχοντες, θα μείνει στα χαρτιά. Είναι πλέον θέμα λειτουργίας του ίδιου του κράτους.

"Οι καναλάρχες, με προσωρινή διαταγή από το Διοικητικό Πρωτοδικείο πήραν αναβολή καθώς στο δικαστήριο αποδέχθηκε,
ότι δεν έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις του νόμου και επομένως δεν υποχρεούνται να πληρώσουν"

16 από τα 24 εκατομμύρια δε θα μπουν στα ταμεία. 
Να πως μειώνονται τα έσοδα, ποιοι είναι οι πραγματικοί φταίχτες. 
"Μπράβο" ρε αστική δικαιοσύνη για ακόμα μια φορά. 

Όταν χρωστάει κάποιος φουκαράς μικροποσά γίνεται άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού. Αν δε πληρώσει και μάλιστα με τόκο ή πρόστιμο, κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο, στη φυλακή... 

Εδώ για πολύ περισσότερα το αστικό κράτος σφυρίζει αδιάφορα και θυμάται τους τύπους. Να αρχίσουν να δίνουν σε δικαστές εκπομπές μαγειρικής, ίσως εκεί να έχουν ταλέντο. Δεν υπονοώ τίποτα. Τ' ορκίζομαι, να μην πληρώσω ξανά χαράτσι, πιο ιερό όρκο δεν έχω.

Η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς τα κανάλια νυχθημερόν μας καλούσαν να πληρώσουμε τα χαράτσια, υπερασπίζονταν κάθε φορομπηχτικό μέτρο των τοκογλύφων, μας σπίλωναν καθημερινά αποκαλώντας τους μη έχοντες "τζαμπατζήδες", ήταν και είναι υπέρ των μειώσεων των αποδοχών.

Τα κανάλια είναι βασικό όπλο των τοκογλύφων. 
Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ πριν απειλούσαν πως τάχα θα κλείσουν αμέσως μετέτρεψαν την απειλή τους στο ότι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν παράνομα χωρίς να πληρώνουν! 

Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση κλεισίματος, αφοπλισμού δηλαδή του ισχυρότερου όπλου της ντόπιας πλουτοκρατίας. Κι αυτό γιατί αν και θεωρητικά αυτόνομα μαγαζιά τα κανάλια εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών κι επομένως άλλων εταιριών τους που έχουν πάρε δώσε με δουλειές δισεκατομμυρίων.

Καταστρέφεται ένα δάσος μια όμορφη περιοχή, για το κανάλια είναι "επένδυση". Επένδυση στα δηλητήρια. Πληρώνει το κράτος τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Μα είναι "απαραίτητα". 
Κάθε δευτερόλεπτο διαφήμισης στοιχίζει έως οκτώ χιλιάρικα. Ευρώ πάντα. Κόστος που μεταφέρεται στα τελικά προϊόντα. Χωρίς να υπολογίσουμε το λιβάνισμα των ιδιοκτητών των σταθμών από τα δελτία ειδήσεων και τις άλλες εκπομπές.

Αυτοί που δηλώνουν περήφανοι για τις "φιλανθρωπίες" τους, οι οποίες εκπίπτουν των φόρων, δεν θέλουν να πληρώσουν τίποτα απολύτως, ούτε καν μια ελάχιστη συνεισφορά, που σε σύγκριση με όσα κερδίζουν είναι σταγόνα στον ωκεανό. 

Και μας μιλάνε για θυσίες! Αυτοί! 
Μας λένε να πληρωθούν τα χρέη!!! 
Πληρώστε τότε τα έντεκα δισεκατομμύρια (11.000.000.000,00 €) που χρωστάτε. 
Άντε να δούμε πόσο συνεπείς είστε εσείς στα δικά χρέη.

Φυσικά δε θα το κάνουν, όχι βέβαια επειδή δεν έχουν, αλλά ακριβώς επειδή έχουν πάρα πολλά. Κι εδώ κι έξω.

Νιώθουν πολύ δυνατοί. 
Στην προηγούμενη κυβέρνηση πρόσφεραν είδος: 
Ψέμα, ρουφιανιά, εξαπάτηση, προπαγάνδα. Έδωσαν και στους τοκογλύφους στήριξη. Το ένα καπιταλιστικό χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο πνίγουν τον εργάτη.

Είναι απόλυτη ανάγκη να εφαρμοστεί αυτός ο νόμος. Είναι καιρός να κλείσουμε τα χαζοκούτια και να πούμε τη γνώμη μας για τις βδέλλες των συχνοτήτων. Αλήθεια με κάποιο μεγάλο κανάλι που έκλεβε ρεύμα τι έγινε; Του είπατε να γράψει 100 φορές "δε θα το ξανακάνω"; 

mitsos175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.