# #

29 Δεκ 2014

Αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη ......Διαβάστε

Σαμαράς: Δεν θα μας επιτεθούν μόνο οι ρωσικές αρκούδες. Θα μας κατασπαράξουν. 
Θα το πρόσθετα βέβαια ευθύς αμέσως, κύριε πρωθυπουργέ 

Πλήρης απογοήτευση, αλλά και οργή επικρατούν στο μέγαρο Μαξίμου από τη συμπεριφορά των δύο δημοσιογράφων της ΝΕΡΙΤ στη συνέντευξη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Οι ερωτήσεις τους κρίθηκαν πολύ σκληρές έως προβοκατόρικες. Μίλησαν επί τουλάχιστον 48 ...
δευτερόλεπτα και διέκοπταν αδιάκοπα τον πρωθυπουργό, καθώς ανέπτυσσε τις πρωτοποριακές απόψεις και θέσεις του.
 Για να διορθωθεί κάπως η κατάσταση, ο πρωθυπουργός έδωσε αργά τη νύχτα στη ΝΕΡΙΤ νέα συνέντευξη και τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο θα έχει σίγουρα μεταδοθεί και θα την έχετε παρακολουθήσει:
♦ Για να μην υπάρξει πάλι πρόβλημα με τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων της απαράδεκτης ΝΕΡΙΤ, τις ερωτήσεις έκανε ο Αντώνης Σαμαράς και τις απαντήσεις έδινε ο πρωθυπουργός.
Σαμαράς: Κύριε πρωθυπουργέ, να τονίσω και να επισημάνω αμέσως ότι είστε ο μόνος που αυτές τις κρίσιμες ώρες μπορείτε να διατηρήσετε τη χώρα στα στιβαρά χέρια σας.
Πρωθυπουργός: Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Σαμαρά, αλλά θα μπορούσατε να είστε λίγο ακόμη πιο ενθουσιώδης. Ηδη θα έπρεπε να έχετε τρομοκρατήσει τους τηλεθεατές. Θα έπρεπε κιόλας να έχετε αναφερθεί στο πρωτοσέλιδα των «Νέων» με τις ρωσικές αρκούδες που θα μας επιτεθούν.
Σαμαράς: Δεν θα μας επιτεθούν μόνο οι ρωσικές αρκούδες. Θα μας κατασπαράξουν. Θα το πρόσθετα βέβαια ευθύς αμέσως, κύριε πρωθυπουργέ.
Πρωθυπουργός: Και δεν αναφέρατε, επίσης, κύριε Σαμαρά, ότι το χειρότερο είδος είναι οι καφέ αρκούδες. Τρέφονται αποκλειστικά με συνταξιούχους.
Σαμαράς: Επιβεβαιώνω αυτό που λέτε, καταπληκτικέ και καταλληλότερε πρωθυπουργέ. Εχω μάλιστα πληροφορίες και για τη λευκή αρκούδα που θα κατασπαράξει όσους δεν σας ψηφίσουν σε ενδεχόμενες εκλογές. Αφού πρώτα βέβαια θα έχουν κάνει κομματάκια όσους δεν ψηφίσουν Σταύρο Δήμα.
Πρωθυπουργός: Θα συμφωνούσα απόλυτα αν προσθέτατε ότι αν δεν εκλεγεί ο κύριος Δήμας, πανικόβλητοι όλοι θα τρέξουν να σηκώσουν τα χρήματά τους, ακόμη και όσοι δεν διαθέτουν χρήματα.
Σαμαράς: Να σας ενημερώσω, κύριε πρωθυπουργέ, ότι 435.890 νταλίκες έχουν κλειστεί ήδη από καταθέτες για να σηκώσουν τα χρήματα.
Πρωθυπουργός: Ευχαριστώ θερμά, κύριε Σαμαρά, για την πληροφορία η οποία δημιουργεί ιδανικότερο κλίμα τρομοκρατίας.
Σαμαράς: Αλλάζουμε θέμα, μοναδικέ πρωθυπουργέ. Εννοείται ότι θέλουμε και χρειαζόμαστε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Πρωθυπουργός: Ολοι οι κακοί χωράνε, κύριε Σαμαρά. Μόνο αυτό. Αρκεί. Με τη Χ.Α. έχουμε άλλωστε συγγενείς ιδιότητες, κύριε Σαμαρά. Αυτοί είναι εγκληματική οργάνωση κι εμείς ελλειμματική οργάνωση.
Σαμαράς: Το χιούμορ σας σκοτώνει, κύριε πρωθυπουργέ.
Πρωθυπουργός: Χαίρομαι που το αναγνωρίζετε, κύριε Σαμαρά.
Σαμαράς: Μα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Είστε ανεπανάληπτος, κύριε πρωθυπουργέ.
Πρωθυπουργός: Θα με τιμούσε, μεταξύ μας, κύριε Σαμαρά, αν κάνατε κάποια πρόσθετη αναφορά ότι όλη τη νύχτα προσπαθούσα να σώσω την Ελλάδα και ένα πλοίο. Δεν πειράζει όμως, το λέω εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.