# #

27 Αυγ 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

γερμανιδα τουριστρια κως

Ανοιχτή επιστολή επισκέπτριας από τη Γερμανία για το κρέμασμα των 9 σκυλιών στην Καρδάμαινα
«ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»
«ΑΠΑΙΤΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ»

Με ανοιχτή επιστολή της, μια επισκέπτρια από τη Γερμανία, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του «σαδιστή που σκότωσε 9 σκυλιά στην Καρδάμαινα», επισημαίνοντας ότι το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο και υπογραμμίζει ότι θα οργανώσει μποϋκοτάζ της Κω και της Ελλάδας γενικότερα, λέγοντας σε όποιον γνωρίζει να μην υποστηρίζουν τη Χώρα μας και τα προϊόντα της.

Ολόκληρη η επιστολή είναι η εξής:
Είμαι τρομοκρατημένη από το σαδιστικό κρέμασμα των 9 σκυλιών στην Καρδάμαινα, φωτογραφίες του οποίου έκαναν το γύρο του κόσμου. Απαιτώ δικαιοσύνη για τα ζώα και τιμωρία (με τον υπ. Νόμο 3170/2003) για τον σαδιστή που τα σκότωσε.
Αυτό το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Μου προκαλεί αποτροπιασμό, πως μια κυβέρνηση έχει σε τόσο μικρή υπόληψη μια αθώα ζωή. Τα περισσότερα ζώα στην Ελλάδα, αντιμετωπίζονται σαν παράσιτα. Τα κρεμάνε, τα δηλητηριάζουν, τα πατάνε ή τα δέρνουν μέχρι θανάτου. Οι φιλοζωικές οργανώσεις τυγχάνουν λίγης έως καθόλου συμπαράστασης και στήριξης, και οι Νόμοι της χώρας για τη βαρβαρότητα απέναντι στα ζώα είναι χαλαροί και δύσκολα επιβάλλονται.
Είναι ώρα για μια αλλαγή! Σας παρακαλώ δείξτε στον κόσμο μια πιο συμπονετική Ελλάδα. Μέχρι τότε, θα οργανώσω μποϋκοτάζ της Κω και της Ελλάδας. Θα λέω σε όποιον γνωρίζω και πρόκειται να ακούσει, να μην υποστηρίζει τη Χώρα σας και τα προϊόντα της.
Με εκτίμηση Doris Volmar


Ανοιχτή επιστολή – απάντηση της Ξανθίππης Αγρέλλη προς την Γερμανίδα τουρίστρια για τα περί μποϊκοτάζ
Αγαπητή κ. Doris Volmar
Με θλίψη και ..
έκπληξη διάβασα την ανοιχτή επιστολή σας, ( ΒτΚ αρ. φ.2325), σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα στα 9 αθώα σκυλάκια, που κάποιος διεστραμμένος νους διέπραξε.
Ο τρόπος που εκφράζεστε για τη χώρα μου, είναι το λιγότερο προσβλητικός και δεν σας τιμά.
Σε μια ευνομούμενη χώρα, οι νόμοι εφαρμόζονται, η Δικαιοσύνη λειτουργεί και η Αστυνομία όταν λάβει καταγγελία, ασχολείται σοβαρά με το γεγονός.
Δεν έχετε το δικαίωμα σαν Γερμανίδα επισκέπτρια, να δυσφημίζεται ολόκληρο το νησί και την χώρα μου, επειδή κάποιος ανεγκέφαλος έδρασε απάνθρωπα στα αθώα ζώα.
Το καταγγέλλεται και η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί.
Θέλετε να μιλήσουμε για αγριότητες;
Όταν οι πρόγονοι σας κατάσφαξαν τα παλικάρια της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και κρέμασαν στο Δίστομο του άμαχους;
Όταν έξι εκατομμύρια Εβραίοι κάηκαν ζωντανοί στους Γερμανικούς φούρνους;
Θέλετε να μιλήσουμε για σημερινές θηριωδίες, στο Ιράκ και την Συρία, όπου σφάζουν τους αθώους αμάχους και τα παιδιά, σαν τα κοτόπουλα;
Μήπως θέλετε να μιλήσουμε για απαιτήσεις;
Όπως τις κατοχικές αποζημιώσεις, που ποτέ δεν λάβαμε από την πλούσια χώρα σας, την Γερμανία;
Μήπως και τώρα η χώρα σας ό,τι δεν πήρε με τα όπλα και τις κρεμάλες το 1940, δεν το παίρνει από τη χώρα μου με τα τοκογλυφικά δάνεια και τα Τραπεζικά τερτίπια; Σήμερα δεν εξαθλιώνει τον λαό της Ελλάδας, πτωχεύοντας τους κατοίκους της, πουλώντας τον αιγιαλό και την δημόσια περιούσια της, για να αποπληρώσει σε εσάς και τους ‘φίλους’ Ευρωπαίους μια βοήθεια που ζήτησε;
Εδώ λοιπον εξαντλήθηκε η ευαισθησία σας;
Σε ένα μεμονωμένο τραγικό περιστατικό, που το χρεώνεται σε όλους τους κατοίκους της φιλόξενης χώρας μου;
Πολλές τουρίστριες, απείλησαν να δυσφημήσουν την όμορφη Ελλάδα, που όλοι ζηλεύουν τη φυσική της ομορφιά, τον λαμπερό ήλιο και τη γαλάζια της θάλασσα, αλλά απέτυχαν.
Να σας θυμίσω την περίπτωση του Άγγλου άτυχου παιδιού, που με ευθύνη της ελλιπής επίβλεψης των γονιών του, χάθηκε στους λόφους της Κω; Τότε η οικογένεια ενέπλεξε ολόκληρο το νησί και αθώοι άνθρωποι που έμαθαν την εξαφάνιση την επόμενη ημέρα, έτρεχαν στους Ανακριτές χωρίς να γνωρίζουν απολύτως τίποτα.
Οι απειλές για δυσφήμηση, δεν έπιασαν αντίθετα έχουμε αύξηση των Άγγλων επισκεπτών.
Αν η κάθε τουρίστρια δυσφημούσε την χώρα μου, τότε δεν θα πλημμυρίζαμε με 20 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο.
Λυπάμαι για τα 9 αθώα σκυλάκια και το τραγικό τέλος τους, αφού έχω και εγώ ζώα στην αυλή μου, αλλά αυτό είναι μεμονωμένη περίπτωση απάνθρωπης ενέργειας, που εσείς τη χρεώνεται σε ένα φιλόξενο νησί.
Όπως λυπάμαι και για την αγενή αντίδραση σας, προς την φιλόξενη Ελλάδα. Όμως με εκβιασμούς και απειλές προς τη χώρα μου, το δίκιο σας δεν θα το βρείτε πέρα από τον νόμιμο δρόμο της Δικαιοσύνης.
Υ.Γ. Κρίμα που τα Γερμανικά μου δεν είναι τέλεια, ίσως να μιλούσα καλλίτερα στην καρδιά σας.
Φιλικότατα

Ξανθίππη Αγρέλλη/Δημοσιογράφος

2 σχόλια:

  1. Αμην κ ποτε ας το κανει καποιος γιατι εδω τους κανουμε ηρωες κ τους επιβραβεβουμε καντε το ΚΥΡΙΑαζι σας
    Ελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως να σας θυμισω το νομο που υπαρχει στην πατριδα σας ο οποιος επιτρεπει τη σεξουαλικη συνευρεση με ζωα?Να συζητησουμε οτι η ζωη και η ευημερια σας εχουν ως προυποθεση τον θανατο μας?Επιλεκτικη θα χαρακτηριζα την ευαισθησια σας,χωρις αυτο βεβαια, να δικαιολογει την απανθρωπη συμπεριφορα καποιων ,απεναντι σε οποιοδηποτε ανυπερασπιστο πλασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.