# #

17 Μαρ 2013

Original21: «Οι γερμανοτσολιάδες χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο, στην ΑΕΚ δεν χωράνε ναζιστές»


Το βλέμμα του συμπαίκτη του τα λέει όλαΤο βλέμμα του συμπαίκτη του τα λέει όλα
“ Τι αναφέρει η ανακοίνωση του μεγαλύτερου συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ ”


Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Γιώργου Κατίδη στο ματς με τη Βέροια προκάλεσε την αντίδραση του μεγαλύτερου  σύνδεσμου των φιλάθλων της ΑΕΚ Originan, ο οποίος σε ανακοίνωσή τονίζει ότι «στην ΑΕΚ δεν χωράνε φασισταριά ναζιστές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράτζα, ζωγραφιές στο σώμα σου και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω σου, το παραβλέπαμε... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε... Το να χαιρετάς φασιστικά...
ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας, της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών! Είσαι λίγος και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος τελικά! Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας! Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο! Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο, είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά ! 

ΕΜΕΙΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! 

"Διοικούντες", από αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ! 

Η ανευθυνότητά σας δεν θα συγχωρεθεί. Πάρτε θέση τώρα!

ΥΓ. Πραγματικά, από ηλιθιότητα που σε χαρακτηρίζει το έκανες; ...ή καθοδηγούμενος και καθ' υπόδειξη; Σε κάθε περίπτωση και προς κάθε παραλήπτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.... ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ!

ΥΓ2. To θέμα αυτό ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ και ξέρουμε να το διευθετήσουμε μόνοι μας». Γι' αυτό λοιπόν όλοι οι πολιτικάντηδες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, ας μας αφήσουν ήσυχους και μακριά απο υποδείξεις. Δεν τις χρειαζόμαστε!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.