# #

26 Αυγ 2017

Χαρίζουν ακίνητα σε «κοράκια» για ένα κομμάτι ψωμί!


Τις υπογραφές του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Πιτσιλή περιμένουν οι εισπρακτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ για να ξεκινήσουν την πιο άγρια επιδρομή στα ακίνητα των οφειλετών του..

25 Αυγ 2017

Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν στέλνει στρατό να μας απελευθερώσει από τους κομμουνιστές;


Αν πιστέψουμε την Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κομμουνιστικό κόμμα. Οπότε, εδώ τίθενται κάποια ερωτήματα:

Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεργάζεται άψογα με την κομμουνιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα;

Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση ανέχεται να είναι κυβέρνηση στην Ελλάδα ένα κομμουνιστικό κόμμα;

Γιατί δεν στέλνει στρατό να μας απελευθερώσει από τους κομμουνιστές;

Ο Φαταούλας...


Όταν ήμουνα μικρός είχα έναν κουμπαρά, τον Φαταούλα. Μία πλαστική συσκευή σε σχήμα μήλου. Στο εξωτερικό της είχε ένα κουμπί πάνω στο οποίο τοποθετούσες ένα νόμισμα και πίεζες ελαφρά. Τότε έβγαινε ένα χεράκι και τράβαγε το νόμισμα μέσα.

Δεκάρες, πενηνταράκια, δραχμές και δίφραγκα καταβρόχθιζε ο Φαταούλας, τα χαρτζιλίκια που μου δίνανε οι μεγάλοι, πενιχρή ανταμοιβή για τους καλούς βαθμούς που έφερνα απ’ το σχολείο.

Κι έρχονταν τα φθινόπωρα κι ο Φαταούλας άνοιγε ..

23 Αυγ 2017

Λεπτοκαρυά...Ιδρύθηκε ο Φορέας Τουρισμού-Ανάπτυξης και Προβολής Λεπτοκαρυάς




Τη συστατική πράξη ίδρυσης του
ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
υπέγραψαν 31 ιδρυτικά μέλη, ενέκριναν το Καταστατικό και διόρισαν με σκοπό τη νομιμοποίηση και οργάνωση του νέου συλλόγου την παρακάτω προσωρινή Διοίκηση:

22 Αυγ 2017

Oι βλαμμένοι φιλελέδες κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν ξανά κυβέρνηση τους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παράταξη που αποτελεί την συνέχεια των γερμανοτσολιάδων, που έβγαλε αρχηγούς τους γιους του κατοχικού πρωθυπουργού και συνεργάτη των Ναζί Ιωάννη Ράλλη και του διοικητή της ελληνικής Γκεστάπο Άγγελο Έβερτ, και που έχει σήμερα στην βιτρίνα της δημοκράτες τύπου Βορίδη, δεν δικαιούται ούτε να βήχει πόσο μάλλον να μιλάει για τέτοια θέματα.



Σε όλα τα προτεκτοράτα δεν επιτρέπεται να συζητηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας. Μονάχα για το μακρινό παρελθόν και για πράγματα επουσιώδη έχουν το δικαίωμα να κουβεντιάζουν οι δούλοι της Γερμανικής ΕΕ κι αυτό είναι που κάνουν με μεγάλο πάθος.

Δεν το βλέπεις μονάχα στην χρεοκοπημένη από κάθε άποψη Ελλάδα. Τα ίδια συμβαίνουν στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων, στην Ανατολική Ευρώπη και φυσικά στις Βαλτικές χώρες.

Μοιραία λοιπόν ξεκίνησε η τόσο «επίκαιρη» συζήτηση για την σχέση του Στάλιν με τον Χίτλερ και τις «πιθανές ομοιότητες» μεταξύ του υπαρκτού σοσιαλισμού και του εθνικοσοσιαλισμού των ναζί.

Οι τάχα μου «δημοκράτες» νεoφιλελέδες, μας υψώνουν το δάκτυλο και μας εγκαλούν για την άρνησή μας να ..

20 Αυγ 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γίγαντας της πολιτικής...


  Δεν είναι ένας απλός γραφικός νεοφιλελεύθερος ο Κυριάκος Μητσοτάκη...
Αυτά που λέει είναι ο ορισμός του ολοκληρωτικού καπιταλισμού.
Το λιγότερο κράτος των Μνημονίων και της κοινής αστικής πολιτικής των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημαίνει ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποίηση και κέρδη για τους επιχειρηματίες, αλλά και περισσότερα βάρη για τον κόσμο της εργασίας.

Το ζήσαμε στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004 της Γιάννας και της οικουμενικής παρέας τους: τρελά κέρδη για εργολάβους και πολυεθνικές αλλά και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ για να εξασφαλίσουν Δωρεάν Εργασία από τους εργαζόμενους.

Τα ίδια κάνουν Τσίπρας-Καμμένος στον Στρατό, όπου εφαρμόζοντας τις συνταγές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την ένταξη των Ε.Δ. στην..