# #

7 Ιαν 2017

Η ληστεία του Αιώνα, όχι SIEMENS και αηδίες.



«ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ. 
ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.» 

Στην ζωή μου ποτέ δεν ήμουν ρίψασπις. Έχω αγωνιστεί για πολλά πράγματα ακόμα και όταν όλα ήταν απέναντί μου. Αγωνιζόμουν και αγωνίζομαι για αυτά όταν πιστεύω ότι έχω δίκιο. Όταν όμως διαπιστώσω ότι έχω άδικο (αντικειμενικά ή υποκειμενικά) τότε σταματάω. Μια μεγάλη μάχη της ζωής μου είναι και η μάχη κατά του πιο βρόμικου συστήματος της διαπλοκής στην Ελλάδα, κατά των καρτέλ και των προστατών τους. Έμπλεξα άθελά μου όταν ένα «καρτελάκι» σχηματίστηκε στον χώρο που δούλευε η οικογένειά μου επί δεκαετίες, στα ξενόγλωσσα βιβλία. 

Το λέω «καρτελάκι» γιατί αυτοί έκλεψαν καμιά 100στη εκατομμύρια ευρώ μόνο από τους καταναλωτές, ψίχουλα μπροστά στους «αρχηγούς» (τρόφιμα, καύσιμα, δομικά υλικά, κατασκευές, σούπερ μάρκετ, τράπεζες κλπ). 

Η ανάγκη να αντισταθώ (μαζί με την οικογένειά μου) στα λαμόγια που αποφάσισαν να μας κλείσουν με παράνομες μεθόδους, με έφερε αντιμέτωπο με μια τρομακτική πραγματικότητα. Ο ατομικός αγώνας στην πορεία έγινε αγώνας κατά της διαπλοκής που διέλυε την Κοινωνία.

Στην πορεία ανακάλυψα από πρώτο χέρι την μεγάλη ληστεία. 
Μεγάλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις είχαν στήσει καρτέλ παντού. Σε κάθε αγορά που ο Καταναλωτής είχε ανάγκη να προμηθευθεί τα αγαθά, ένα καρτέλ επικρατούσε. Είτε με αρχηγό την ισχυρή πολυεθνική που κατείχε δεσπόζουσα θέση, είτε με συνεννόηση των 4-5 κορυφαίων κάθε κλάδου. Παντού τα ίδια. 

Σκεφθείτε μόνο ότι την 10ετία 2000-2010 η Ελλάδα έκανε εισαγωγές 550 δις ευρώ, σε τιμές αγοράς. Σκεφθείτε τι μας λήστεψαν οι εταιρείες που έλεγχαν την αγορά και που μας χρέωναν 30%-50% παραπάνω από όσο έπρεπε λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.

 Η ληστεία του Αιώνα, όχι SIEMENS και αηδίες.

Το τρομακτικό που διαπίστωσα από πρώτο χέρι ήταν ότι...

Θρασύτατη μήνυση της McDonald’s εναντίον του Δήμου Φλωρεντίας....Και που μαστε ακόμα

McDonald's vs Φλωρεντία...

...και στο βάθος TTIP!

Όπου να ναι, McDonald’s και στον Παρθενώνα...
Γιατί στο Ελλαδιστάν ποιος θα το αρνηθεί; 
O Alexis ή ο Koulis ;
piazza-del-duomo
Η Θρασύτατη μήνυση που κατέθεσε κατά του δήμου της Φλωρεντίας η αμερικανική πολυεθνική McDonald’s, τον περασμένο Νοέμβριο, επειδή δεν τις επέτρεψε να ανοίξει φαστφουντάδικο στο ιστορικό κέντρο της πόλης έχει και μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πτυχές, εκτός της βασικής που είναι η εμπορευματική χρήση της πολιτιστικής κληρονομιάς, με ουσιαστικότερη την περίφημη Διατλαντική Εμπορική Συμφωνία (TTIP) μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έχει προκαλέσει πλήθος μαζικών, κοινωνικών αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολο το μέλλον της.
Θυμίζουμε, ότι η πολυεθνική απαιτεί από τον δήμο της Φλωρεντίας περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια, ως αποζημίωση επειδή της απαγόρευσε να ..

Κλειστά όλα τα σχολεία της Α/θμιας σε όλη την Πιερία

Σχετική εικόνα

Δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία και ...

Ο Αλέξης ξεπέρασε και τον Παπαδόπουλο

Αποτέλεσμα εικόνας για Η χουντα  ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο ίδιος ο Τσίπρας συνεχίζουν και σήμερα να καλύπτουν την απόφαση της χουντοεισαγγελίνας να κρατηθεί για ανάκριση επί της ουσίας ο 6 χρονος γιος των Ρούπα-Μαζιώτη!

Μιλάνε για φιλοξενία, ενώ απαγορεύουν την επαφή του παιδιού με κάθε τι εξωτερικό πλην των συγγενών για λίγη ώρα, ενώ αρνήθηκαν και στον..

Τελικά τι έχει πάθει ο Έλληνας??

Φωτογραφία του χρήστη ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΑΛΤΑ.

Τελικά τι έχει πάθει ο Έλληνας??
Στο Μεξικό σήμερα αυξήθηκαν τα καύσιμα 20%
και έγινε της π@υτάνας...τα έκαψαν όλα είχαν και νεκρούς!!

Στην Ελλάδα αυξήθηκαν ...

Έφτασε η μέρα που ο εργαζόμενος, είτε μισθωτός, είτε αγρότης, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, τεχνίτης κλπ,..δεν θα έχει πρόσβαση στην αξία των κόπων του, δηλαδή στην αμοιβή του, στα ίδια του τα χρήματα

     Ασφυξία είναι η αίσθηση που αποκόμισε το blog διαβάζοντας το εξαιρετικό άρθρο  " Προς μιά οργουελιανή "πλαστική" κοινωνία;", που μπορείτε να βρείτε εδώ: http://teddygr.blogspot.gr/.

     Διαβάστε το και είναι σίγουρο πως θα νοιώσετε κι εσείς τόσο ανήμποροι και λυσσασμένοι που το μυαλό σας θα πάει στην άμεση 
εξέγερση.

     Φαίνεται πως ο φασισμός της Παγκοσμιοποίησης έχει κάνει άλματα, έχει καλπάσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι είχαμε αρχικά νομίσει.

     Με αιχμή του δόρατος διάφορους ξεπουλημένους "επιστήμονες" οικονομολόγους, και την απαραίτητη βοήθεια από τα ανά τον κόσμο (και εδώ) πολιτικά καθάρματα, και οχήματα τις τράπεζες,..η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης (οικονομικών στην αρχή, αλλά σύντομια πιό...γενικευμένων) πραγμάτων, είναι πολύ πιό κοντά από ποτέ άλλοτε.

     Δεν αργεί η μέρα που ο εργαζόμενος,

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9&10-1-2017 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ.




ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ..

ΕΣΠΑ... Το απόλυτο εργαλείο υποταγής.

Τα χρυσά κουτάλια των ΕΣΠΑ...


Οι υπαλληλίσκοι διεκπεραιωτές εντολών των Βρυξελλών που στην Ελλάδα φέρουν τους βαρύγδουπους τίτλους του βουλευτή, υπουργού κλπ, δηλώνουν και πράττουν άνευ αντιλόγου αφού απέναντί τους δεν υπάρχει τίποτε να αντισταθεί. 

Είναι τραγικό σε ένα ανίκανο και δυσλειτουργικό κράτος να εφευρίσκεις την Δημόσια επένδυση και να εντάσεις σ' αυτήν "προγράμματα" με απίθανους τίτλους όπως για παράδειγμα, «Εξοικονομώ ΙΙ» και «Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ». 

Αφού αντιπαρέλθουμε το ότι αυτά όλα τα διαχειρίζονται άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι είναι το μεροκάματο, θα εστιάσουμε στο πως η Ε.Ε μέσω αυτών των κόλπων ταΐζει έναν στρατό δουλικών για δικό της όφελος. 

Θα διαθέσουν 1,5 δις € ...

Μοιράζει λεφτά ο Καρέλιας;

Τι ισχύει για το “μπόνους”;
Και φέτος γίνεται είδηση το ποσό που «μοιράζει» η ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. Αποσπάσματα από την ομιλία του Ανδρέα Καρέλια, ο οποίος ανακοίνωσε τις παροχές στους εργαζόμενους, έχουν δημοσιευθεί σχεδόν παντού.
Ας δούμε λίγα πράγματα γι’ αυτή τη «μοιρασιά», μια «μοιρασιά» που δεν την κάνει μόνο η ΚΑΡΕΛΙΑΣ Α.Ε, την έκαναν κι άλλες μεγάλες επιχειρήσεις στο παρελθόν, στην Ελλάδα, και τη συνεχίζουν αρκετές στο εξωτερικό.
Οι «έκτακτες οικειοθελείς παροχές»,

Φορολογική εξόντωση για τους αγρότες από την πρώτη μέρα του 2017

  

Φορολογική εξόντωση για τους αγρότες (γεωργούς και κτηνοτρόφους) επιφυλάσσει η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα του 2017, όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του κλάδου, καθώς δηλώνουν εξαιρετικά δύσκολο, έως και αδύνατο, να μπορέσει ένας παραγωγός να σηκώσει στις πλάτες του συντελεστές φορολόγησης από το πρώτο ευρώ εισοδήματος και με ποσοστά από 22 μέχρι και 45%. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, φοροαπαλλαγές θα έχουν μόνο οι..

6 Ιαν 2017

O μύθος του… τεμπέλη Έλληνα

ergatis
O μύθος του… τεμπέλη Έλληνα είναι εδώ και χρόνια ένα στερεότυπο στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης και εικ΄δα στα επιτελεία των τεχνοκρατών των Βρυξελλών και της ΕΕ. Οι εργαζόμενοι της χώρας μας υποτίθεται ότι αμείβονται πλουσιοπάροχα, γλεντάνε… όλη μέρα και ζουν με δανεικά. Τουλάχιστον αυτό είναι το στόρι που κυρίως αναπαράγεται από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε και την κυρίαρχη πολιτική ελίτ της ΕΕ.
Ωστόσο, η αλήθεια δεν είναι με το μέρος τους, ακόμα και επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ.
Πιο αναλυτικά, όπως μαρτυρά η βάση στατιστικών δεδομένων του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), οι Ελληνες εργάστηκαν το 2015 κατά μέσο όρο ...

Όταν διαλυθεί η ευρωζώνη -που θα διαλυθεί σίγουρα- η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Γερμανία στο μάρκο, γιατί είναι γεμάτη ρουφιάνους και λαμόγια, που είναι πιο γνωστοί ως «φιλελέδες».


Η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη, όταν θα αποφασίσει η Γερμανία πως την συμφέρει να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη.



Αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσκόπηση της ALCO, που δείχνει πως οι Έλληνες έχουν αλλάξει άποψη για το ευρώ και την ευρωζώνη.

Σύμφωνα με την έρευνα της ALCO, το 53% των Ελλήνων θεωρεί λανθασμένη την ένταξη της χώρας στο ευρώ, ενώ το 38% πιστεύει πως ήταν σωστή.

Μάλλον οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί -με μεγάλη καθυστέρηση- πως τον επόμενο χρόνο η Ελλάδα θα είναι περισσότερα χρόνια χρεοκοπημένη μέσα στο ευρώ από τα χρόνια «που ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας» και κολλούσαμε τα κατοστάευρα στο κούτελο του κλαρινιτζή στο πανηγύρι.

Πάντως, πάλι καλά που οι Έλληνες πήραν χαμπάρι το 2017 -δηλαδή εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία της Ελλάδας- πως ήταν λανθασμένη η ένταξη της χώρας στο ευρώ, γιατί οι Έλληνες δεν φημίζονται ιδιαίτερα για την αντίληψη και την οξυδέρκειά τους.

Πάντως, το 38% που πιστεύει πως ήταν σωστή η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ πρέπει να την περνάει ακόμα φίνα, ενώ πρέπει να είναι και μεγάλοι απατεώνες -

5 Ιαν 2017

4 Ιαν 2017

Η εγκληματική οργάνωση του "πολέμαρχου" Σώρρας και οι σαλταρισμένοι ¨πολεμιστές" του (Βίντεο)




Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έγραφα ένα κείμενο το οποίο τιτλοφορούσα «Αναβίωση του ανορθολογισμού ταυτόχρονα με την έξαρση του χυδαίου ατομικισμού». 


Αναφερόμενος επίσης στο «φαινόμενο Αρτεμης Σώρρας», και την ανταπόκριση που έχει σε ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας έγραφα: «Ε, τέρμα. Κάτι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και δεν μπορώ να αντιληφθώ τι είναι αυτό. Πώς να εξηγήσω διαφορετικά ότι υπάρχουν τόσοι συμπολίτες μας "λαλημένοι"»; 

Αφορμή γ’ αυτή την διατύπωση μου ήταν ένα βίντεο που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και παρουσίαζε την «ορκωμοσία» δεκάδων ατόμων –ανάμεσα τους επιστήμονες και εκπαιδευτικοί,-

Τα δώρα του Κούλη.....




- Κούλη! Άνοιξε μικρό μου καλικατζαράκι, η θεία Αγγέλα είμαι.

- Θεία Μέρκελ! Τι έκπληξη, έμπα μέσα.

- Κάνει πολύ κρύο έξω, ούτε στη Γερμανία τέτοια παγωνιά.

- Είχα πάει για σκι, κι ο μπαμπάς ευχήθηκε να έχει πολύ χιόνι να διασκεδάσω.

- Για, έτσι εξηγούνται πολλά.... Σου έφερα κάποια δωράκια επειδή άκουσα πως είσαι πολύ υπάκουο παιδί. Κάνεις ότι σου λέμε. Μπράβο!

- Γιούπι! Μου πήρες την καρέκλα του Πρωθυπουργού; Θα σκάσουν από το κακό τους όσοι με κορόιδευαν. Ο Αλέξης, ο Αντώνης, η Ντόρα...

3 Ιαν 2017

Ψηφίζουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον στέλνουμε στο All Star Game.

All Star Game χωρίς Γιάννη, 
προκοπή δεν κάνει


Μπορεί οι εκλογές στην Ελλάδα να μην έχουν πια καμία σημασία αλλά οι Έλληνες έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν το Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον στείλουν στο All Star Game του NBA.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ψηφίσουν οι Έλληνες τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα παίξει σε All Star Game.

Επίσης,

Σερβία: Ήταν λάθος μας η αναγνώριση των Σκοπίων



Η Σερβία «έκανε λάθος όταν αναγνώρισε τη χώρα αυτή με το συνταγματικό της όνομα (Δημοκρατία της Μακεδονίας), δεδομένου ότι τα Σκόπια αναγνώρισαν αργότερα το Κόσσοβο ως ανεξάρτητο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Beta, ο κ. Ντάντιτς έκανε λόγο για «μεγάλο λάθος» από την πλευρά της Σερβίας και εξήγησε: «Όλη η Ευρώπη και ο κόσμος χρησιμοποιούν το όνομα πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYROM), ενώ εμείς δώσαμε ένα χαστούκι στους αδελφούς μας,

Ποιος έδωσε τα 600 δισ. δολάρια στον Αρτέμη Σώρρα για εξόφληση του ελληνικού χρέους;


Ο Αδωνις Γεωργιάδης, η απίθανη περίπτωση του Α.Σώρρα και τα 600 δισ. δολ. που μια δικαστική απόφαση λέει ότι ο Αρτέμης τα έχει!
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Αδωνις Γεωργιάδης, Α.Σώρρα

Ποιος έδωσε τα 600 δισ. δολάρια στον Αρτέμη Σώρρα για εξόφληση του ελληνικού χρέους, όπως διατείνεται ο ίδιος; 

Μην βιάζεστε να απαντήσετε γιατί θα εκπλαγείτε: Ο Αδωνις Γεωργιάδης. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με μια κίνησή του που θεωρούσε ότι θα εξουδετέρωνε τον Α.Σώρρα που το 2013 πλαγιοκοπούσε το εκλογικό σώμα των αρχαιολατρών οπαδών του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ κατέθεσε... μηνυτήρια αναφορά για δασπορά ψευδών ειδήσεων για τα περίφημα 600 δισ. ευρώ.
 
Αλλά το δικαστήριο είχε άλλη άποψη,

1 Ιαν 2017

Ποια Οικογενειοκρατία και πράσινα(ροζ) άλογα...




























ΣΚΑΙ και ΝΔ συμφωνούν.....

Το Λίπος ψηφίζει Κυριάκο...;;;




 "Υπάρχει λίπος στο Κράτος που δεν χρειάζεται"

Ποιοι άραγε είναι το λίπος, 

Ο Κυριάκος θα επισκεφτεί πoυτάνες, τοξικομανείς, ορoθετικούς, τραβεστί και νάνους...!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κουλης

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ξαφνικό ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη για κοινωνικές ομάδες που δεν τον είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα στο παρελθόν, ενώ το πιο πιθανό είναι να αγνοούσε και την ύπαρξή τους.

Από τους άστεγους στα προσφυγόπουλα, και από τους ανάπηρους στους ηλικιωμένους, τρέχει το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκαλύπτοντας και μια άλλη πλευρά του εαυτού του, αφού μέχρι σήμερα το μόνο που ξέραμε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι πως ήταν ένας ....

Η πλευρά της ευρωβουλευτή Κούνεβα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών


Μετά από 4 χρόνια που λειτουργεί αυτό το μπλογκ  είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών, αφού όλοι ξέρουν ότι η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών είναι μόνο
για τα μάτια του κόσμου και τους καθυστερημένους που μασάνε από κάτι τέτοιες μαλακίες.



Από όλα τα πόθεν έσχες που δημοσιεύτηκαν, αυτό που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις και αντιδράσεις - σε σημείο διχασμού, όπως πάντα - ήταν το πόθεν έσχες της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Δεν θα γράψω εδώ την ιστορία της κας Κούνεβα, αφού είναι γνωστή στους περισσότερους, ενώ όσοι δεν την γνωρίζουν μπορούν να μπουν και να τη διαβάσουν παντού, αλλά θα γράψω πως, αν και δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, η υποψηφιότητα της κας Κούνεβα το 2014 θα ήταν ένας καλός λόγος να το κάνω - άσχετα με τις μούτζες που θα μου έριχνα μετά.

Και λόγω των αγώνων της και λόγω της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε το 2008 για τη συνδικαλιστική δράση της και λόγω των τραγικών αποτελεσμάτων αυτής της επίθεσης στην υγεία της, άξιζε και αξίζει όλη τη συμπαράσταση και στήριξη του κόσμου, η έμπρακτη αλληλεγγύη του οποίου ήταν τότε συγκινητική.

Ήταν χιλιάδες οι άνθρωποι που, αμέσως μετά την επίθεση, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έστειλαν χρήματα στην Κων/να Κούνεβα. Και καλώς έκαναν.

Ενώ οι δράστες της επίθεσης παραμένουν ασύλληπτοι, η Κωνσταντίνα Κούνεβα δεν ξεπέρασε και δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ πλήρως τα προβλήματα υγείας που προκλήθηκαν από την επίθεση εκείνη, αφού το πρόσωπό της έχει αλλοιωθεί ανεπανόρθωτα - παρά τις δεκάδες επεμβάσεις που έκανε -, τυφλώθηκε από το ένα μάτι, έχει περιορισμένη όραση από το άλλο και δυσκολεύεται ακόμα στην αναπνοή.

Εκτός όμως από αυτήν, υπάρχει και η άλλη πλευρά της Κων/νας Κούνεβα που μόνο ένας αφελής ή πληρωμένος δεν θα εξέταζε καθόλου.

Η πλευρά της ευρωβουλευτή Κούνεβα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών,